Publicitat
Política · 12 d'Abril de 2012. 14:45h.

Tots contra els pressupostos del Govern

PSC, PP, ERC, ICV, C's i SI insten a adequar-los als nous ingressos previstos per l'estat

Tots contra els pressupostos del Govern

Mas, en la seva intervenció durant el ple monogràfic sobre les retallades

El PSC, el PP, ERC, ICV, Ciutadans i Solidaritat han consensuat una proposta de resolució, que es votarà aquesta tarda en l'última sessió del ple monogràfic sobre les retallades al Parlament, que insta el Govern d'Artur Mas a revisar els pressupostos per a enguany tenint en compte les noves previsions macroeconòmiques i la xifra més baixa d'ingressos que aportarà l'Estat espanyol.

La resolució expressa que davant la "nova previsió d'ingressos que contemplen els Pressupostos Generals de l'Estat per al 2012 i les repercussions directes que tindran sobre els pressupostos de la Generalitat, el Parlament insta el Govern a elaborar i aprovar per acord de govern un programa d'adequació" dels comptes catalans "als nous escenaris macroeconòmics" i a les previsions d'ingressos elaborades pel govern espanyol.

L'oposició en bloc, a més, emplaça el Govern a remetre al Parlament aquest "programa d'adequació pressupostària" abans del juliol, és a dir, abans de les vacances parlamentàries.

El govern s'ha mostrat molest per aquest front comú dels grups de l'oposició i ha titllat de "cínics" els grups d'esquerres, que carreguen contra el govern per pactar amb el PP perquè, diuen, ells no tenen cap problema a fer-ho quan es tracta d'anar contra el govern.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 ramon, barcelona-c, 14/04/2012 - 00:29

Quina merda de partits sempre en campanya electoral , els país els importa un rabe .El dictador general Franco demostrà el seu gran coneixement del tema de partits polítics espanyols i catalans tan bé que els tenia posada la proa , no els podía veure ni en pintura .Els ibérics tenen un mal ADN.

#1 joan, manresa, 13/04/2012 - 17:44

El Casal obre la seva tertulieta de tarde..--¡¡¡ C....urdills..!!!.. Sr.President axó li posen amb safata....,¿ Qué no u entén...?L'inviten a adelantar elccions home...No els defraudi...Cap i a la fí si arrivem a l'any que ve..,cose que dubtem,las haurá de convocar igual....Sigui valent,axó peta