Publicitat

El conseller Chakir també hi participa

Tots contra Vox

Dirigents d'ERC, la CUP, PODEM, CDR, l'ANC i Òmnium, han participat aquest dissabte en una marxa contra Vox, que equipara la formació amb el feixisme i el racisme sota el lema: "Stop Vox, per un món sense racisme ni feixisme".

La manifestació ha estat convocada per la plataforma Unitat contra el Feixisme i el Racisme, coincidint amb el dia internacional contra el racisme. Unes 3.500 persones segons la Guàrdia Urbana han participat en la protesta.

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies Chakir el Homrani, que ha participat en la manifestació, ha dit que "ens estem mobilitzant contra el racisme, hi ha forces de la ultradreta que normalitzen i legitimen el racisme, la xenofòbia i qualsevol element de discriminació". "Com a govern no donarem suport a qualsevol força política que legitimi qualsevol element de discriminació" ha manifestat el conseller.

El primer tinent alcalde de Barcelona Gerardo Pisarello ha dit que "la gent de VOX, són gent provocadora, volen tornar-nos al franquisme de sempre, estan contagiant el PP i Ciutadans. No hi ha democràcia sense rebuig a l'extrema dreta".

El secretari general d'EUiA Joan Josep Nuet, la diputada al Congrés d'ERC Ana Surra, el diputat de Junts per Catalunya Francesc Dalmases, els secretaris generals d'UGT i CCOO, i el secretari d'Igualtat, Migracions i Ciutadania, Oriol Amorós, han estat algunes de les figures destacades que han participat en la concentració.

untitled.jpg

Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#18 Talegon & Rufian "Fakes", WATERloo, 26/03/2019 - 23:28

Chakir el defensor de los trabajadores catalanes cree que Vox lo va expulsar a su Marruecos democratico y querido.
Como lo sabe? No exagera un poco?
°

#17 Montserrat, Barcelona, 25/03/2019 - 08:31

Tots aquests parasits que es manifestaven estan en estat de pànic permanent perque veuen que el partit que posarà ordre i dignificarà a la persona honesta els farà una neteja profunda dels seus privilegis. En altres temps hi havia la llei de "Vagos y Maleantes" y tots aquests que porten les pancartes estarien sotmesos a aquella fantastica llei

#16 Cthulhu, Saarthal, 24/03/2019 - 13:58

Luego la izquierda se preguntará porque sube la "ultraderecha". Siguen sin enterarse, que sigan con sus perros veganos, con su afán de destrozar la lengua (léase les niñes y todes), sus gatos vegetarianos y de llamar racista a todo aquel que defienda un discurso "no buenista" ni politicamente correcto en inmigración. Nos estamos hartando ya.

#15 Soloesmiopinion, Tabarnia, 24/03/2019 - 11:24

Muy coherente ERC con su lucha contra el racismo. Partido firmante del "Manifest per la conservació de la raça catalana", que homenajea a Daniel Cardona, que tuvo un presidente (Barrera) que afirmaba lo a superioridad intelectual de los blancos sobre los negros, etc, etc, etc.

#14 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Catalonia Banana Republic , 24/03/2019 - 08:52

"Com a govern no donarem suport a qualsevol força política que legitimi qualsevol element de discriminació"

Vale, correcto, de acuerdo... y esto lo dice alguien que se llama... Chakir el Homrani. ¿Y lo dice sobre la discriminación contra la mujer en el mundo musulman...? noooooooo... ¡lo dice sobre España...! ¡Tócate el níspero Manuela!

#14.1 pepe, andorra, 25/03/2019 - 14:24

y eso lo dice un miembro de un gobierno regional q lleva discriminando a los españoles q viven bajo su yugo desde hace un porron de años. Ademas q es mentira q VOX discrimine por algo, estos pijoprogres amigos de Soros, no han entendido nada de lo q paso con Trump y q se va a repetir de nuevo.