Publicitat
Política · 19 de Juliol de 2020. 13:25h.

Tots els alcaldes barcelonins critiquen la gestió del Govern

Lamenten la manca d'explicacions "clares i coherents" de la Generalitat amb el covid

Tots els alcaldes barcelonins critiquen la gestió del Govern

Quim Torra (foto: Govern)

Barcelona i els dotze municipis de l'àrea metropolitana que van participar en la reunió conjunta amb el Procicat critiquen en una comunicat conjunta la falta de coherència i claredat en la gestió dels brots de coronavirus per part del Govern. Els tretze ajuntaments afirmen que les reunions que el president de la Generalitat, Quim Torra, va convocar aquest dissabte van ser “infructuoses”.

“No s’ha rebut per part del Govern una explicació clara i coherent sobre com aplicar als municipis les diferents mesures aprovades i publicades”, denuncien tretze ajuntament de l'àrea metropolitana. També critiquen que l'Executiu català “no ha generat un espai sòlid i corresponsable de debat i codecisió”.

Els municipis de l'àrea metropolitana asseguren que “segueix sense estar garantit un sistema de detecció i seguiment de casos adequat”. També exigeixen “una major clarificació” de les mesures a adoptar en els àmbits cultural, esportiu, comercial i les platges.

“Si l’autoritat competent considera adient fer qualsevol canvi per ajustar les mesures d’acord amb les peticions dels ajuntaments i dels sectors afectats, els municipis han expressat el compromís de fer-ho. La lluita contra la pandèmia és la prioritat dels municipis, que reiteren l’oferiment de cooperar en el control i la gestió a nivell local del contagi”, conclou el comunicat.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 premi Nobel de la Pau, ja!!!!, CAT, 20/07/2020 - 11:35

GANDHI

MANDELA

MARTIN LUTHER KING

GEORGE FLOYD ("I can't breathe")

... JUNQUERAS i PUIGDEMONT

la història de la Humanitat ens diu que els Bons i sobretot el seu Legat sempre guanyaran, encara que no sigui inmediatament i encara que a vegades es facin passos enrera...