Publicitat
Política · 21 d'Octubre de 2009. 21:58h.

Tots els amics de Fèlix Millet

Fins i tot el conseller d'Interior, Joan Saura, va signar a favor de donar-li la Medalla d'Or

Tots els amics de Fèlix Millet

Els amics de Fèlix Millet

Un total de 49 personalitats catalanes van signar la petició que l'Ajuntament de Barcelona concedís la medalla d'or de la ciutat al president de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música, una medalla que li va ser retirada posteriorment, després d'esclatar l'escàndol del frau al Palu. Entre els signants hi ha el conseller d'Interior de la Generalitat, Joan Saura, i el conseller de Cultura, Joan Manuel Tresserras.

Així mateix figuren d'altres polítics, com Josep Antoni Duran i Lleida, Artur Mas, Xavier Trias, Jordi Vilajoana, Joan Puigcercós, Alícia Sánchez Camacho, Anna Balletbó o l'esposa de l'expresident Pujol, Marta Ferrusola.

També van signar la petició empresaris com Salvador Alemany, Javier Godó, José Manuel Lara Bosch, Leopoldo Rodés, Enrique Lacalle o Joan Rosell, entre d'altres.

Altres signants són Joan Laporta, Daniel Sánchez Llibre, José Luis Núñez, Lluís Bassat, Josep Carreras, Montserrat Caballé, Jaume Aragall o Baltasar Porcel.

Llista de signants

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#28 pol, gracia, 22/10/2009 - 20:27

O sia que els SOCIALISTES demanen firmes i els periodistes .... treuen nomes els qui ho suporten no qui ho demanen. Visca la professionalitat!

#27 http://albert-bir.blogspot.com, Barcelona, 22/10/2009 - 17:53

Tots plegats han fet el ridícul.

#26 el tete petit, Barcelona, 22/10/2009 - 16:03

Inexplicablement han desaparegut la foto de l´Avui en la que apareix en Francesc Baltasar, Ferran Mascarell i l´Anna Balletbó...és casualitat, sr Iceta?

#25 TT, Barcelona, 22/10/2009 - 15:09

Ariel (Barcelona), "solids" arguments els seus: la Pantoja, putejar als musics... I ja que els cita: la sorprenent i oportunista bel.ligerancia dels musics pot fer sospitar que la denuncia anonima procedeix d'ells: o nosaltres o enfonsem el Palau.

#24 Francesc, Barcelona, 22/10/2009 - 14:30

No dic que els mitjans no hagin d'investigar la corrupció que hi pugui haver dins el nacionalisme català. Al contrari. Però també s'ha de fer el mateix, amb la mateixa exigència i intensitat dins dels socialistes catalans.