Publicitat
Política · 25 d'Octubre de 2012. 14:04h.

Tots els assistents a la conferència

Sánchez-Camacho ha comptat amb el suport de diferents membres del Govern de Mariano Rajoy

Tots els assistents a la conferència

Rajoy ha presentat a Sánchez-Camacho

Diversos ministres del Govern espanyol, dirigents, diputats i senadors del PP així com empresaris madrilenys han assistit a l'esmorzar informatiu que ha protagonitzat la líder del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, que ha estat presentada pel president espanyol, Mariano Rajoy.

A part del líder del PP també han assistit a l'acte la vicepresidenta, Soraya Sáez de Santamaría, el ministre d'Economia, Luis de Guindos, el d'Interior, Jorge Fernández Díaz, i la de Treball, Fátima Báñez.

Alguns dels diputats populars al Congrés que han fet acte de presència en la conferència de la líder del PPC hi ha: Rogelio Araújo, Andrés José Ayala, José Antonio Bermúdez, Joan Bertomeu, Pablo Casado, Manuel Cervera, Guillermo Collarte, Conrado Escobar, Alejandro Fernández y Antonio Gallego, entre otros.

També han assistit les diputades del PP María del Carmen Álvarez-Arenas, María Dolores Bolarín, Mª Jesús Bonilla, Susana Camarero, María Tresa de Lara, Julieta de Michelo, Beatriz Escudero, Andrea Fabra, Silvia Heredia, Rocío López, Lourdes Méndez, Dolors Montserrat, Mª Jesús Moro i Concepció Veray.

D'altra banda també han anat el president de la Junta Rectora d'Ifema, José María del Ferro i empresaris com el vicepresident de Copcisa, Eloy Carbonell, la representant de Facebook a Espanya, Natalia Basterrechea i el president de Seelinger i Condé, Luis Conde, entre d'altres.

LLISTAT COMPLET

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat