Publicitat
Política · 7 d'Agost de 2018. 22:34h.

“Tots els espanyols són dolents”

Un dels jihadistes abatuts a Cambrils ho creia perquè “ens prohibeixen el burka”

“Tots els espanyols són dolents”

Moussa Oukabir

Moussa Oukabir, un dels jihadistes que van ser abatuts a Cambrils, va afirmar que “tots els espanyols són dolents” i “et desitgen el pitjor”, segons va declarar un dels testimonis als Mossos d'Esquadra i consta en el sumari dels atemptats del 17 d'agost.

Segons el cosí de dos membres de la cèl·lula terrorista, Oukabir va manifestar que els espanyols són “mala gent” perquè “ens prohibeixen el burka”. Aquest testimoni també va declarar als agents de la Policia de la Generalitat que alguns dels jihadistes van tenir actituds “estranyes” al començament de l'estiu del 2017, coincidint amb l'inici del Ramadà.

Entre els capítols “una mica estranys” que va relatar als investigadors, hi destaca que un dels terroristes, Said Aalla, li va demanar que li deixés el mòbil per jugar, ja que “d'aquí poc ho trobaria a faltar”.

El testimoni no va sospitar que els canvis de comportament estiguessin relacionats amb la preparació d'un atemptat, sinó que ho va atribuir a algun “robatori”, segons consta en l'acta de declaració del sumari.

Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#21 Yolanda , Girona , 08/08/2018 - 15:39

Aquest"sujeto" comparteix les tesis independentistes: tots els espanyols són dolents.
El podrien fitxar pel Parlament!!

#20 A.Bcn, Barcelona, 08/08/2018 - 15:00

Interessant: el "morito" considera que els catalans són espanyols. No ens explicaven a TV3% què bé s'havien integrat a Ripoll?

#19 Yomisma, Deporaqui, 08/08/2018 - 13:40

Habria que prohibir hasta las mezquitas, el islam no es una religion como el cristianismo, es un sistema politico, social, cultural y religioso, es un totalitarismo. Sus textos sagrados ordenan extender el islam y someter a los infieles.

#18 sr Pepito, Lerida, 08/08/2018 - 12:53

Es curioso ,el jihadista este habla igual que el nostre President ,el Torrat.

#16 Lluis Gibernau, Girona, 08/08/2018 - 10:35

Solo se equivoca en una cosa ... decir que "son malos".

Si es cierto que no somos muy tolerantes con el burka, y eso en una so ciedad democratica avanzada no deberia ser un problema.

Supongo que con el tiempo la aceptaremos incluso nuestras muejeres se lo podran poner, siempre y cuando este de moda, claro.