Publicitat
Política · 8 de Novembre de 2019. 11:00h.

Tots els 'infiltrats' dels procés

Independentistes radicals afirmen el líders són talps de l'Estat

Els principals líders polítics independentistes que han protagonitzat el procés són en realitat espies de l'Estat espanyol que treballen per impedir la independència de Catalunya i per tenir la població control·lada. Aquesta és la tesi del documental 'La Mentida', creat per independentistes radicals catalans entre els quals es troba l'activista David Raventós. "Tot és un engany pactat entre Madrid i Barcelona", s'indica.

D'aquesta manera, segons el documental, "els actors que treballaran per Espanya encarregats d'avortar l'anhel de llibertat dels catalans" són, entre d'altres, Artur Mas, Carles Puigdemont, Oriol Junqueras, Carme Forcadell, Gabriel Rufián, Elisenda Paluzie, "el col·laboracionista Jordi Sánchez", Ada Colau, Joan Tardà, Anna Gabriel, "l'agent espanyol Joan Vives Solervicens" -de qui es recorda que és parella d'Anna Arqué i exparella d'Elisenda Paluzie-, Antonio Baños, Alfons López Tena o Uriel Bertran. També defensa que entitats com Òmnium, l'ANC o televisions com TV3 són en realitat talps de l'Estat.

"Espanya ha col·locat persones claus que tothom considera independentistes" per a fer tasques d'espionatge, diu el documental, que denuncia que els esmentats formen part d'un "pla a favor d'Espanya". Aquest reportatge també insinua que Muriel Casals en realitat va ser assassinada i que els atemptats de l'agost del 2017 els va organitzar l'Estat per frenar l'independència.

Publicitat
Publicitat

65 Comentaris

Publicitat
#55 Torental, Torrecilla, 10/11/2019 - 16:59

Y yo soy primo hermano de Nacho Vidal. Me pego con todas las puertas.

#54 Joan Grau Mateu, Gandesa, 10/11/2019 - 14:44


Donada la llibertat de pensament algú també pot pensar que l'autor de l'article és un infiltrat que alegant puresa de sang dinamita la independència des de dins.
Sigui com sigui els espanols no ho tenen més fàcil que nosaltres

#54.1 Lucas G. K., PanTechoDignidad, 01/02/2020 - 03:37

Dada la libertad de pensamiento también podríamos pensar que eres un infiltrado que alegando llegar a consensos con separatistas de Madrid y con los de Catalunya dinamitas la independencia desde dentro. Perdona la broma :-)

Lo que me asusta de esta sociedad es la creciente aporofobia y banalidad como ya pasó en Europa en los años 30

#53 Kropotkin, Vic, 09/11/2019 - 11:25

Que malvados los españoles... Jua, jua, jua,...

#52 Ramón, BCN, 09/11/2019 - 09:35

No me extrañaría nada que el independentismo terminara en algo mucho peor y más grave para Catalunya y todos los catalanes, porque a fin de cuentas el gran lío y lo más grave lo vamos a tener aquí, no en Madrid.

#51 Cris, Barcelona , 08/11/2019 - 23:17


Esto está muy oscuro. Incluso para los responsables de este sin sentido independentista. Acabaran entre ellos como el rosario de la Aurora. No han traído nada bueno a Cataluña.