Publicitat
Política · 26 de Maig de 2021. 20:29h.

Tots els que demanen l'indult de Dolors Bassa

Més de vint "càrrecs públics" es van adherir a la petició d'UGT

Tots els que demanen l'indult de Dolors Bassa

El Tribunal Suprem explica en el seu informe sobre els indults als condemnats per sedició en el judici del procés que més de vint "càrrecs públics" es van adherir a la petició d'indult que va presentar el sindicat Unió General de Treballadors (UGT) per a l'ex consellera Dolors Bassa. En el llistat hi ha alcaldes i alcaldesses, dirigents sindicalistes i presidents de diferents entitats de Catalunya.

La llista està formada per: José María Álvarez, secretari general d'UGT; Camil Ros, secretari general d'UGT a Catalunya; Javier Pacheco, secretari general de CCOO a Catalunya; Josep González, expresident de Pimec; Ada Colau, alcaldessa de Barcelona; Marta Madrenas, alcaldessa de Girona; Pau Ricomà, alcalde de Tarragona; Luca Gervasoni, president de LAFEDE.cat; Francina Alsina, presidenta de la Taula d'al Tercer Sector; Mª Teresa Blasi, presidenta de la Comissió de Dones del Col·legi d'Advocats de Barcelona; Javier González de Rivera, president de l'Associació Catalana de Iuslaboralistes; Marión Hom, presidenta de l'Associació Catalana per la Defensa dels Drets Humans, Nuria Carrera, Jordi Colomí, alcalde de Torrella de Montgrí; Josep Maria Rufí, Joaquim Nadal, Joaquim Salví, Miquel Pueyo, alcalde de Lleida; Jaume Fabrega, president de la Cambra de Comerç de Girona; Rosa María Alexandre, presidenta de Consell Social de UdG; i Pau Lanau, president de la Coordinadora ONG solidàries de les Comarques Gironines i Alt Maresme.

Els expresidents de Parlament Núria de Gispert, Ernest Benach i Heribert Barrera també el van reclamar per a la seva successora en el càrrec, Carme Forcadell, condemnada a onze anys i mig de presó. L'exconseller Jordi Turull, per la seva banda, va comptar amb una petició de la Fundació Catalana de l'Esplai, amb 52 adhesions. La Lliga Democràtica, partit encapçalat per la politòloga Àstrid Barrio i l'exdirigent de Societat Civil Catalana Josep Ramon Bosch, pedió l'indult de "a favor de tots els condemnats".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#5 Capit@n España, Purgandus populus!!, 27/05/2021 - 11:53

No hay nada como tener una buena agenda de contactos. Los políticos del sistema la tienen. Un preso común no. Hasta en la impartición de justicia hay clases.

#5.1 David, FOLGUEROLES, 27/05/2021 - 12:42

Y nosotros, los ciudadanos, vemos que está ocurriendo esto y nos quedamos como el que oye llover.

#5.2 Capit@n España, Purgandus populus!!, 27/05/2021 - 15:07

5.1 Sr. David. Pruebe usted a criticar en esta sociedad a la "democracia supuestamente representativa" y en menos de dos segundos recibirá, según la ideología del calificador, uno de estos calificativos: facha, comunista, anarquista. antisistema.

#4 David, FOLGUEROLES, 27/05/2021 - 10:25

Y tienen razón los que piden el indulto para esta elementa, pues como siga engordando no habrá celda que la pueda acoger.

#3 FERRANOT, BARCELONA, 27/05/2021 - 09:40

I què hi fot un sindicat de treballadors demanant l'indult d'una dona que pertany a un partit burgès?

#2 Vicente, Barcelona, 27/05/2021 - 04:34

Pero si la carcel.les ha sentado muy bien. Solo hay que ver el aspecto de esta tipa y del mossen junqueras.

#1 Very, a, 26/05/2021 - 22:16

Es curioso que los presos golpistas dicen no querer el indulto pero han mandado a toda su parroquia firmar a favor de el