Publicitat

La Sindicatura de Comptes diu que cap partit compleix tots els requisits exigits en transparència informativa

Tots suspesos

Una imtage de l'hemicicle del Parlament

La Sindicatura de Comptes ha apuntat en un informe sobre els comptes dels partits polítics i les seves fundacions vinculades, corresponent a l’exercici 2013, que cap formació amb representació parlamentària compleix tots els requisits en transparència informativa.

En l’informe es constata que cap partit dels que tenen representació al Parlament “ha publicat en la seva web la informació establerta en l’article 14.8 de la Llei Orgànica sobre Finançament de Partits Polítics”.

Aquest organisme denuncia en el seu informe que la coalició ICV-EUiA no ha presentat els seus comptes anuals de 2013. També retreu al PPC i a Ciutadans (C’s) que no hagin presentat els comptes de les seves respectives fundacions.

Concretament afirmen no haver rebut els comptes de les dues fundacions vinculades a C’s; l’Associació Egara Civitas i l’Associació Cataluña Constitucional - Catalunya Constitucional, i la del PPC; la Fundació Col·labora, Fundació Privada per l’Estudi i la Formació.

Des d’EUiA han assenyalat a través d’un comunicat que la coalició ja va informar per carta, a través d’Iniciativa, a la Sindicatura de Comptes que “la coalició formada per ambdues formacions no té activitat econòmica en el mateix moment d’entregar els comptes de l’any 2013”.

Des de la Sindicatura afegeixen que “el grau de compliment en el retiment de comptes de les associacions i fundacions vinculades als partits polítics per a l’exercici 2013 ha estat del 75%”.

D’aquests, el 22,2% va trametre els comptes fora de termini, concretament, la Fundació Catalanista i Demòcrata – Catdem- i la Fundació Nous Catalans, les dues vinculades a Convergència.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#9 Roc, Vic, 30/01/2015 - 10:49

la diferencia es que uns son uns corruptes i tenen un munt de judicis i als altres els hi manca un paper!!!

Fora corrupCiu!!!

#8 Kropotkin, Vic, 29/01/2015 - 12:50

Manuel Erdozain un nuevo miembro de C's imputado, en este caso por adjudicar contratos a familiares...jua, jua...dentro de poco el "mejor unidos" pasara a ser un lema a favor del reagrupamiento penitenciario...jua, jua...mejor hundidos

#7 Jaume Endevant, Barcelona, 29/01/2015 - 09:15

Què en podem esperar d'un organisme que dictamina que el Forum de les Cultures és ple d'actuacions irregulars, però com que tot ha prescrit ho deixem corre, i no fem soroll????. Organisme ple de funcionaris-polítics de "tutti colori", resultat: IMPUNITAT !

#6 Pepet, BCN, 28/01/2015 - 23:11

La Sindicatura de Comptes? Si vosaltres sabéssiu...

#6.1 Xipolleig, Barcelona, 29/01/2015 - 08:40

Sí, sí, resulten sempre incòmodes als partits.
Ja has vist, CAP NI UN, pot anar donant lliçons.
A alguns no els agrada gaire que els ensenyin les vergonyes.
El que hauria d'acabar això és en un jutjat

#5 Xipolleig, Barcelona, 28/01/2015 - 21:37

Ja surten com un sol home els acòlits de la secta albertiana dient com d' ètic és C'S, ha,ha,ha, si no resultés còmic, acabaria provocant vergonya aliena.
C'S ja té imputats per frau fiscal, que assessora cobrant als " honrats" Girauta i Nart, i ja té regidors imputats a Espanya.