Publicitat
Política · 9 de Juliol de 2018. 20:31h.

Tour per Catalunya

L'exdiputat finlandès favorable a la independència gaudeix de l'hospitalitat catalana

Tour per Catalunya

Tiberi a l'Escala

L'exdiputat finlandès partidari de la independència de Catalunya, Mikko Kärnä, ha gaudit de l'hospitalitat catalana tot visitant diferents indrets del país i trobant-se amb diferents personalitats, concedint entrevistes i participant en actes de suport al moviment independentista. Mikko, que va ser diputat del Parlament de Finlàndia fins fa poc més d'un mes, va arribar el passat 1 de juny. En una piulada, l'exdiputat ha agraït l'hospitalitat que ha rebut a l'Escala, on ha estat rebut amb un bon tiberi a primera línia de mar.

El primer dia, Mikko es va trobar amb el conseller d'Interior, Miquel Buch, la germana del president Puigdemont i el germà de Jordi Sànchez. Durant el tour, l'exdiputat ha participat en debats i conferències, ha vist en primera persona els castellers a Tarragona, s'ha banyat a les platges de Sitges, ha conegut la gastronomia de Vic, ha visitat Besalú, Girona i el Cap de Creus i s'ha fotografiat a la presó de Puig de les Basses amb una estelada. 

94214-fotoadins1.jpg

El polític finès ha fet conferències a Mataró, ha visitat el Palau de la Generalitat, on ha parlat amb el president Torra i vicepresident del Parlament, Josep Costa, ha conegut a membres dels CDR i ha participat en actes a favor de la independència a Barcelona. Mikko Kärnä també ha estat rebut pel conseller d'Acció exterior, Ernest Maragall i l'eurodiputat Ramon Tremosa.

fotoadins3.jpg

Mikko s'ha fet conegut per ser un ferm defensor de la independència de Catalunya. L'exdiputat és molt activista també a twitter, on cada dia realitza publicacions vinculades amb l'actualitat política catalana.

fotoadins6.jpg

Durant el seu període com a diputat, va portar qüestions sobre la situació catalana a la cambra finesa i també va ser un dels organitzadors de la visita de Carles Puigdemont a Finlàndia el passat mes de març. Des del Govern han informat que no tenen informació sobre l'estada de l'exdiputat finès a Catalunya.

73190-fotoadins2.jpg

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#13 Flanagan, Tabarnia,el mandat del poble, 11/07/2018 - 14:51

Vaya vacaciones a cuerpo de rey que se esta pegando el gañan este.

#12 Galba, Bcn, 10/07/2018 - 14:50

Ja podeu riure ja. Gràcies al Miki (Moto) aquest, Maragall serà rebut en les pròximes setmanes per Merkel, Macron, Trump, el Papa, el President de la ONU i el de la FIFA. Ho tenim a tocar.

#11 Onofre, La Fullaca(Osona), 10/07/2018 - 11:55

Aquest finés....Compte!¿No será un pantxa agraïda?...Ai coi.. coi..

#10 E. Payetó, Barcelona, 10/07/2018 - 09:15

política Irene o aquel político Ireno, que en su casa a puesto sirenas o sirenos, para que en el casoplón haya intimidad gemelar y politicar, nada de escraches con escabeche pero si piaba con lo que se ahorraba de peluquería, productos de cuidado del cabello ty camisas. PM e I, I y M, siglas de nombres y apellidos. Es fácil: boleros sin cantar.

#9 E. Payetó, Barcelona, 10/07/2018 - 09:13

Mikko el killaco porque eso es muy de izquierdas, de progresismo, ir con tejano o jeans y americana, sabiendo que muchos votantes no se lo pueden permitir. El siguiente paso si sus asesores se lo dicen no es el gorroneo ==> hospitalidad, si no será solventar su alopecia, en caso de proyección de las votantas y de los votantes, que diría aquella