Publicitat
Política · 12 de Setembre de 2019. 13:08h.

Tractament desigual dels Mossos

Identifiquen dues persones per posar l'himne espanyol i el mateix nombre pels aldarulls al Parlament

Tractament desigual dels Mossos

Els Mossos d'Esquadra van identificar, al matí, les dues persones que van fer sonar l'himne espanyol durant l'ofrena del Govern a Rafael Casanova. El mateix nombre de persones van ser identificades per la tarda a les portes del Parlament durant una manifestació independentista on es van produir incidents violents, que van incloure llançaments d'objectes a agents del cos policial com ara ampolles, llaunes, rocs, i tanques.

Durant aquesta manifestació també van ser agredits física i verbalment diversos periodistes (TVE, Antena 3, La Sexta, e-notícies) i es va cremar una bandera espanyola, fet ja habitual en una Diada.

Les dues persones que van posar l'himne han explicat que van ser identificats diversos cops durant el dia i que el seu cotxe va ser escorcollat. Els Mossos, per la seva banda, argumenten que es va aixecar acta dels fets perquè les dues persones van entorpir i interferir en un acte públic autoritzat. “Ho vam fer perquè es vegi que fa anys que no es una Diada de tots”, ha declarat un d'ells a e-notícies.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 El Maixerí, Berga - Barcelona -España, 13/09/2019 - 10:27

Estat unitari ja.
Ni Mossos, ni Ertzaintza, ni Policia Foral.
Nomes Policia Nacional i Guardia Civil.

#13 Hilario, Barcelona, 13/09/2019 - 06:51

Lo.mejor que se podría hacer es disolver este cuerpo policial. Esta claro que solo es policía para algunos.

#12 LuisAlb, Zgz, 12/09/2019 - 19:47

Claro, claro, es libertad de expresión si la ejercen los indepes. En cambio si la ejercen no indepes, entonces es odio a Cataluña.

#11 Sergi Sergio, Barcelona, 12/09/2019 - 19:26

La direccion de los Mossos empeñada en desprestigiarlos cada vez mas.

#10 Ortiz, bcn.España, 12/09/2019 - 19:17

Una nación donde la policía autonómica "identifica" a ciudadanos por poner ¡el himno nacional¡ y sus dirigentes locales utilizan las instituciones para promover revueltas y la secesión, está abocada a llegar a un conflicto violento. El control de los mozos de Tv3 y de las escuelas es lo único que puede evitar el enfrentamiento.