Publicitat
Política · 22 de Juliol de 2013. 19:03h.

Tracten l'extreballador de C's de "mercenari"

Raül Niubò és acusat de "botifler" per haver treballat per l'"enemic"

Tracten l'extreballador de C's de "mercenari"

Imatge del twitter de Niubò

L'extreballador de Ciutadans, Raül Niubò, que ha denunciat a twitter que el partit de Rivera pagava en negre als seus treballador, ha rebut crítiques a la xarxa social pel fet d'haver treballat per aquest partit, tot i afirmar no compartir les seves idees.

Al respecte, el propi Niubò ha explicat que es va veure "dormint al cotxe" i "amb els pares a punt de ser desnonats", però això no l'ha lliurat de ser considerat un "botifler" per part d'alguns. Un d'aquest expressa que "suposo que depèn de cadascú, però en la meva escala de valors prefereixo dormir en un cotxe que sota un sostre pagat pels meus enemics".

Aquest comentari ha estat qüestionat, però també aplaudit per altres usuaris: "Compta amb mi per netejar Catalunya de botiflers", ha afirmat un altre. "Jo perdria calés per no acceptar una feina així. Però en cas de supervivència, només faltaria", han afegit.

També hi ha qui li ha retret "què fas treballant per un partit amb una ideologia en què no hi creus? Per mi, tens la credibilitat del Bárcenas, o sigui, 0". "Ho trobo molt mercenari. Jo no podria treballar per a un partit que pretén exterminar-nos com a poble", ha sentenciat un darrer.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#20 BEJOTA, BCN, 24/07/2013 - 14:24

Amb C's no hi ha res a fer.No és el cas d'en Pujol tapant la boca al Dr. Aleix Vidal-Quadras.C's ,us fan por ,oi trencapatries ?

#19 Josep , BARCELONA, 24/07/2013 - 11:32

Noi, en quina t'has ficat... Crec que no ets conscient...

#18 pepe, andorra, 23/07/2013 - 12:46

Saül, Raül, Aaron... parece mentira, chavales, vosotros que sois tan sionistas de Jiménez Losantos y Pedro J. (sin olvidar a Sostres y la Rahola) como se os colan y os la dan con queso los judíos.

#17 Jordi Romaguera i Cubedo, L´Hospitalet de Llobregat, 23/07/2013 - 12:06

La feina de Niubò potser molt interessant. Cal tenir infiltrats dintre dels seus tinglados per poder-los desmuntar més bé. Tal com fan ells. Si ara Niubò s´haguès emportat documentació per demostrar el que diu, seria una feina admirable. Tot dependrà del resultat final. Si els pot comprometre, OK!.

#17.1 Freedomfor9barris, Barcelona, 23/07/2013 - 13:49

Siempre va bien un "tonto útil"... Si en vez de C's se hubiese infiltrado en CIU, ahora tendría la vida solucionada con vacaciones en las Islas Caimán, y no tendría que ir mendigando trabajo "sin cobrar"...
Lo de "trabajar gratis" eso si que es muy de izquierdas!
La clase obrera se lo agradecerá!

#16 OK, nengggggg?, 23/07/2013 - 10:13

Niubò, t lo puedo decir en tu twitter, xò seguramente lo censurarás como hacen los independentistas cuando los comentarios no van en la linea d chuparles el falo. Eres un bocamoll de pacotilla, y después de pasar x el juzgado vas a tener q soltar la mosca que no tienes ni tendrás aún fichando x ERC