Publicitat
Política · 22 d'Agost de 2011. 14:32h.

Trànsfugues a Salt

Els dos regidors de la ultradretana PxC es van compromete "a no deixar el partit" en cas de ser escollit

Trànsfugues a Salt

Els dos regidors trànsfugues de la ultradretana PxC Salt, Joana Martínez i Carles Bonet, en una foto d'arxiu

Els dos regidors trànsfugues de la ultradretana Plataforma x Catalunya a Salt, Joana Martínez i Carles Bonet, tenen un contracte de candidat signat amb la formació d'Anglada en el que es comprometen a "a no deixar el partit" en cas de ser escollits.

El contracte de Martínez, al que ha tingut accés e-notícies i que segons la formació és el mateix per als dos regidors, estableix en el punt set que "el candidat es es compromet a no deixar PxC ni canviar de grup polític, en el si de l'Ajuntament, el Consell Comarcal i la Diputació Provincial, en el cas de ser triat".

En aquest sentit, es diu que "en cas de discrepància amb altres membres de PxC o, si s'escau, amb la direcció política del mateix, es comprometen ambdues parts a intentar una solució amistosa i dialogada a la discrepància en el si dels òrgans de govern o representació".

D'altra banda, el punt vuit posa de manifets que "en el cas que el candidat decidís abandonar el grup de PxC, eludint així la disciplina interna del partit, s'obliga a abonar a PxC el 50% de les retribucions fixes i variables que percebi per raó del càrrec d'Alcalde o regiodor i de qualsevol altre càrrec o ocupació pública que ocupi o pugui ocupar".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Miquel, Sant Adriá, 22/08/2011 - 15:37

Parece cada vez más claro, bien que estos dos individuos son un par de submarinos que CiU y el PSC le han colado a Anglada, o bien que se han dejado comprar.

#1 bert, bcn, 22/08/2011 - 14:54

Més clar, l'aigua. Aquests dos regidors, han d'entregar l'acta i permetre que entrin els següents de la llista. No poden contradir la voluntat de la ciutadania que els ha votat.