Publicitat
Política · 25 de Juny de 2016. 10:12h.

Transvasament de vots de la CUP a ERC

David Fernàndez, Julià de Jòdar i Francesc Ribera 'Titot' anuncien que votaran Esquerra el 26-J

Transvasament de vots de la CUP a ERC

Tardà i Fernàndez, a la presó de Logronyo, quan van visitar Otegi

L'ex diputat de la CUP, David Fernàndez, ha trencat la neutralitat autoimposada pel partit anticapitalista, que no es presenta a les eleccions de diumenge, i ha afirmat a Twitter que el 26-J votarà per ERC.

En una sèrie de cinc tuits, Fernàndez afirma que "no pensava votar, però finalment, equivocant-me o no" votarà "contra la sinistra raó d’Estat, la guerra bruta i el ministre de 'el Anterior" en referència al titular d'Interior, Jorge Fernández Díaz.

L'exdirigent cupaire prossegueix que si visqués fora de Catalunya votaria Podem, però que "per republicanisme" i com a conclusió d'un debat familiar amb la seva mare, "filla de jornalers esquerrans zamorans", ell votarà, en aquesta ocasió "per Joan Tarda". "Va per tu, Joan".

El president d’ERC, Oriol Junqueras li ha contestat que “certament Joan Tardà és República (Catalana), valors i dignitat. Una sincera abraçada”. “La República Catalana que vindrà. Abraçada i la meva solidaritat contra la claveguera que t’espia”, li ha dit Fernàndez.

L'exdiputat de la CUP al Parlament, Julià de Jòdar, Julià de Jòdar també ha anunciat que votarà a la formació republicana i en una piulada ha manifestat que "votaré Joan Tardà" perquè "va (i s'ho creu) de debò".

El segon tinent d'alcalde de Berga, Francesc Ribera ’Titot’ (CUP), també ha anunciat que votarà Esquerra. Al seu compte de Twitter ha dit que “del 26J n'espero un altre escenari impossible de gestionar de manera estable, el bloqueig, el desgovern i la feblesa. Votaré Joan Tardà”.

Finalment, el mateix Joan Tardà ha repiulat un comentari d’una persona que afirma que “sóc cupaire” i que “no acostumo a votar a les eleccions espanyoles, però aquest 26-J votaré Esquerra i especialment Joan Tardà, república!”

Publicitat
Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#15 don Pelayo, Barcelona, 26/06/2016 - 10:48

La única diferencia entre ERC y CUP es q unos odian a España sistemáticamente y los otros de forma antisistema.
O sea...lo mismo.

#15.1 Jordi BR, L'H, 26/06/2016 - 16:19

No odiamos España, simplemente que estamos hartos qunos utilicen y nos expriman y encima nos odien

#14 Carlos Gomez, Bcn, 26/06/2016 - 10:18

El que digui el Fernandes al igual que el que digui el Baños te el mateix valor que el que pugui tenir l´opinio de la bacallanera.
Son dos pasturets del l´auca ja amortitzats al que els hi agrada mes un microfon que a un convergent una comisio i que donen molt de joc al mitjans per ompilir portades

#13 Juanca, Sabadell, 26/06/2016 - 09:52

Un poco hipócrita esto de no participar pero luego pedir el voto para los rufianes. En fin... this is Catalonia

#12 Es igual y da lo mismo todos calzan del mismo pie!, Mas d lo mismo fanatismo casi religioso!, 25/06/2016 - 21:30

Que hagan con su voto lo q quieran todos son de la misma cuerda... Están en su derecho así q a mi plin!
Como no pienso si siento como ellos haré lo q me convenga!
Que es votar NULO . Punto!

#11 Taranna, Barcelona , 25/06/2016 - 19:50

Tengo una duda, están en el lado correcto? Siempre presuntamente claro.