Publicitat
Política · 5 de Març de 2019. 21:40h.

Trapero, a la picota

“La seva actitud era de posar pals a les rodes”

El coronel de la Guàrdia Civil i coordinador del dispositiu policial de l'1-O, Diego Pérez dels Cobos, ha acusat l’exmajor dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero, de “posar pals a la roda” a l’operatiu dissenyat per impedir la celebració del referèndum. De los Cobos ha explicat que en una de les reunions li va manifestar: “aquí estem tots en el mateix vaixell, sembla que no formis part de l'equip”.

El coordinador del dispositiu policial de l'1-O ha lamentat que Trapero es posés del “costat de la Generalitat” a la junta de seguretat que va convocar l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, que de los Cobos ha definit de “kafkiana” i “tensa”. “Tot i haver rebut aquesta mateixa resolució que li ordenava impedir el referèndum, s'havia presentat en aquesta junta de seguretat, s'havia assegut, per descomptat, en el costat de la Generalitat”, ha indicat en el judici de l’1-O.

A més, ha continuat, Trapero “va fer unes declaracions que estaven absolutament en la línia amb la resta dels que estaven asseguts al mateix costat de la taula que ell, que eren els convocants d'aquesta activitat il·legal que a ell se li havia ordenat impedir”.

De los Cobos ha afirmat que “el pla del major Trapero s’aproximava més a un pla de desenvolupament d'una jornada electoral que no per impedir un referèndum il·legal”. “L’actitud del senyor Trapero era de posar pals a la roda en tot”, ha reblat.

El coronel de la Guàrdia Civil ha señalado, d’altra banda, que la relació amb l'excap de la Policia de la Generalitat “sempre va ser molt difícil”, perquè considerava la presència de Pérez de los Cobos com “una ingerència”.

Josep Lluís Trapero, en una imatge d'arxiu
Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#17 Laughter, L'H-España, 06/03/2019 - 16:12

A este ximple lo encandilaron con una simple paella. Se creía que la casta nacionalista lo estaba aceptando como uno de los suyos y no se daba cuenta de que tan solo lo querían utilizar. Tooooooonnnto

#16 Laughter, L'H-España, 06/03/2019 - 16:08

Tras tanta chulería y tanta soberbia, este personaje que se creía por encima del bien y del mal, ahora sabe como las gasta la Guardia Civil y el Estado. Estos tampoco olvidan ni perdonan.

#15 Laughter, L'H-España, 06/03/2019 - 16:05

Este pobre diablo, charneguillo útil, cada vez que pasea por la calle y ve una boca de alcantarilla, se imagina como va a quedar el tamaño de su orto cuando pase por la Audiencia Nacional para el ajuste de cuentas que tiene pendiente con la justicia y la sociedad catalana.

#14 Elies, Tortosa, 06/03/2019 - 12:27

Pobre xaval...aquella paella que li havia de donar la feina i el sou de la seva vida, només li va servir per deure favors a una colla d'inútils que han trinxat Catalunya i s'han fet malbé les vides. A l'hora de la veritat ningú sabia res, ningú va fer res i s'endurà el marron.... Al final, la paella més cara de la seva vida

#13 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 06/03/2019 - 10:10

Recordeu que la primera vegada que va ser citat a declarar a la Audiencia Nacional es va presentar mes guarnit que un arbe de nadal disfressat de mariscal norcorea i escortat per dos dels seus mamelucs amb una actitud arrogant i pretesament intimidatoria

Ja no ho va tornar a repetir. Algu el devia aconsellar que desistis que tanta superbia no

#13.1 Laughter, L'H-España, 06/03/2019 - 16:09

Exacto, fue la Magistrada la que le advirtió de que no volviera a ir de uniforme cuando fuera citado al juzgado en calidad de imputado.