Publicitat
Política · 12 de Novembre de 2020. 17:28h.

Trapero torna per la porta gran

Sàmper destitueix Eduard Sallent com a cap dels Mossos

Trapero torna per la porta gran

El conseller d'Interior, Miquel Sàmper, ha restituit Josep Lluís Trapero al capdavant dels Mossos d'Esquadra. Tres setmanes després de ser absolt per l'Audiència Nacional, Trapero ha acceptat tornar per començar una nova etapa a la policia de Catalunya.

Interior ha informat que "Sàmper ha comunicat avui al Major Josep Lluís Trapero la seva restitució com a cap del Cos de Mossos d’Esquadra" després que el conseller hagi mantingut una conversa amb el Major. En aquesta trobada, Trapero li ha traslladat que "la seva disposició ferma d’assumir de nou el comandament del cos i Sàmper li ha manifestat que el faria efectiu de forma immediata".

Posteriorment, el titular d'Interior s'ha reunit amb el director general de la Policia, Pere Ferrer, i el fins ara comissari en cap, Eduard Sallent, i li ha traslladat "el seu agraïment per la feina realitzada al capdavant dels Mossos d’Esquadra". Sallent va ser nomenat comissari en cap del cos el juny de 2019, quan va substituir el comissari Miquel Esquius.

Posteriorment, el conseller, acompanyat de la secretària general d’Interior, Beth Abad, i el director general de la Policia, Pere Ferrer, han mantingut una primera reunió de treball amb el Major Trapero. Així mateix el conseller i el Major han acordat celebrar demà una reunió amb els alts comandaments del cos al Complex Central dels Mossos.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#14 Juan Jose García, Cunit, 14/11/2020 - 19:55

A mí,Trapero,me parece menos fiable que la palabra de Sánchez.

#13 Jesús Méndez, BCN, 13/11/2020 - 09:34

Trapero tiene ahora el ojal como la punta de un alfiler. No os preocupéis que no se va a atrever a hacer el ganso, porque sabe perfectamente lo que le espera si saca los pies del plato.

#12 Marcial, Santa Coloma, 13/11/2020 - 09:30

El cuerpo de los mossos va a parecer el barça con tanta vieja gloria. Definitivamente mandan más las vacas sagradas que el presidente. Necesitamos elecciones.

#11 Ramon, BCN, 13/11/2020 - 09:26

Es de suponer que no tendrá ganas de volver a repetirlo...la próxima vez no tendría excusa de ningún tipo.

#10 Rudolf, Berlin, 13/11/2020 - 07:04

General Ejército de Hitler restituido en 1950:

" Yo es que quería detener a Hitler pero mientras tanto le asesoré en como masacrar a 6 millones de judíos "

me vas a restituir ahora, verdad? je je je