Publicitat
Política · 13 de Juliol de 2022. 12:58h.

Trapero va passar de Giró

El conseller diu que va trucar el major dels Mossos perquè l’espiaven “però no em va respondre”

Trapero va passar de Giró

El conseller d’Economia, Jaume Giró, en declaracions a RAC1,ha explicat que detectius subcontractats per la policia patriòtica el seguien, li tenien les comunicacions intervingudes i fins i tot el van espiar en una casa d’estiueig. També ha lamentat que “vaig trucar al Major Trapero per explicar-li què m'havia passat, però no em va respondre i lògicament no el vaig tornar a molestar”
 
“Se'm va espiar per pensar diferent. Aquestes persones no són tan bones com hem vist a les pel·lícules, no són excel·lents. Vaig trobar-me més d'un cop gent que m'estava seguint i espiant i que quan jo feia la volta ells es giraven. Tinc algunes fotos de les persones que em seguien”, ha relatat.  

“La meva família va patir molt. El 17 d'agost era a la casa de l'Empordà amb Aitor Esteban i la seva dona. Des de primera hora hi havia un senyor enmig de les barques, amb pantalons de tergal, camisa de màniga llarga, fent fotos de la casa. Aquest senyor es va allotjar en un hotel, vaig buscar-lo al llibre de registres i en vaig obtenir el nom, el telèfon i la cara”, ha dit.

D’altra banda, ha considerat que “si aquestes són propostes per atacar la inflació, són completament decebedores i ineficients. No són per baixar la inflació, sinó per pujar a les enquestes. És una mesura electoralista. Pedro Sánchez està lliscant cap a la demagògia d'una manera preocupant”.  

“La tragèdia econòmica serà molt gran si continua la guerra d'Ucraïna. Hem de canviar el sistema energètic de veritat”, ha advertit. “Soc optimista, però venen temps difícils. Rússia en aquest moment té molts elements a mà per fer passar uns mesos molt fomuts a Europa i als ciutadans”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#15 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 13/07/2022 - 21:03

Si tiene el nombre, el teléfono y la cara, para qué necesita al mayor Trapero, continúe con la investigación, Giró, lo hace muy bien, los cacos están a punto de caer.

#14 Joan, Barcelona, 13/07/2022 - 20:50

Vio a un señor en patinete que le miraba.

#13 Carlos Gomez, tengo un amigo en Balay, 13/07/2022 - 19:43

A ver si un dia el Rius nos hace cinco centimos de porque el Faine lo puso de patitas en la calle de malos modos por el turbio uso de recursos de la Fundacion en beneficio de los tossudamentealzaos hasta que lo pillaron

Este hombre no es de olfato fino porque el Opus cuando apuesta por un golpe de estao no se suele equivocar

#12 Neferu, Barcelona, 13/07/2022 - 19:10

2) Además, tuvo que tener al espía muy, muy cerca de él para ver hasta de qué material llevaba el pantalón: "de tergal". No de hilo, o de algodón, o fibra sintética, no. De tergal, de los que no se arrugan y siempre mantiene la raya perfectamente marcada Jajajajaja

#12.1 Neferu, Barcelona, 14/07/2022 - 09:57

¿ Dónde está mi primera opinión? Hay personas que comentan tres, cuatro, y hasta cinco veces y se lo publican todos. A mi, raro es que me publiquen dos. ¡¡¡Qué le voy a hacer!!!

#10 joan, manresa, 13/07/2022 - 17:58

Can Mingo..,tencant ya la paradeta...---Per Pixar i no treure gota...,"--Mortadelo i Filemón..."...,El Tonet es trinxa de riure i l'Enric sens ennuega,,,.jejejej..,pobre Sr.Giró..,veu espies per tot arreu..,Sr.Giró..,calmis i passeja.,tambe fent fotus...,el paisatge es harmoniós i si es te una casa d'estiueig al Empordà...,poca broma....¡Flas.