Publicitat
Política · 22 de Juny de 2015. 16:13h.

Traspàs de ‘bon rotllo’

Espadaler desitja a Jané “molts èxits en aquest departament que seran èxits pel país”

Traspàs de ‘bon rotllo’

Una imatge d'Espadaler amb Jordi Jané (Foto: Interior)

El Departament d’Interior ha oficialitzat aquest dilluns migdia el traspàs de cartera entre l’anterior conseller d’Interior, Ramon Espadaler, i el nou responsable del Departament, el conseller Jordi Jané.
 
El nou conseller d’Interior ha agraït la tasca del conseller sortint, apuntant que “és un honor i una responsabilitat servir als ciutadans de Catalunya en un àmbit com el de la seguretat, en què tota col·laboració és poca”.
 
Jané també ha explicat que se sent especialment lligat amb els temes de seguretat viària “perquè vaig contribuir des de Madrid a canviar la cultura del Trànsit”. “Per això em fa especial il·lusió que el servei Català depengui d’Interior”, ha afegit.
 
El nou titular d’Interior ha aprofitat també per destacar el seu lligam amb el territori al haver estat diputat al Congrés del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.
 
Per la seva banda, el conseller sortint, Ramon Espadaler, li ha desitjat “molts èxits en aquest departament que seran èxits pel país”.
 
Espadaler ha rebut al seu successor en el càrrec al pati de l’entrada de la conselleria i s’han traslladat al despatx on han fet una breu reunió abans de fer el traspàs de carteres.
 
Jordi Jané ha estat vicepresident del Congrés dels Diputats les dues darreres legislatures des de l'any 2008 i portaveu de la comissió d’Interior fins al desembre del 2013; actualment ho era de la de Justícia. També és militant fundador de la JNC el 1980 i conseller nacional de CDC.
 
Nascut l’any 1963 a l’Arboç (Baix Penedès) i molt vinculat amb el territori, el nou conseller d’Interior va ser elegit per unanimitat president de la Comissió de Seguretat Vial del Congrés en la VIII legislatura (2004-2008) i va ser portaveu de CiU a les Comissions d’Investigació sobre l’11M i sobre Gescartera. També va ser membre de la Comissió de seguiment del Pacte contra el Transfuguisme.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 gurguri, barcelona, 25/06/2015 - 14:53

Espadaler un buen jefe de los Mossos.Te votaré si te presentas por Unió.

#1 Ramon, Barcelona, 23/06/2015 - 09:13

Jordi la cadira ,ni que sigui per tres messos, ¡¡¡a viure que son quatre dies ¡¡ La cara ho diu tot .