Publicitat
Política · 5 d'Octubre de 2017. 09:12h.

Tremosa assegura que “el món espera la DUI”

Afirma que després de les eleccions del 27S “ja teníem el mandat per fer-la” malgrat tenir només el 48% dels vots

Tremosa assegura que “el món espera la DUI”

L’eurodiputat del PDECAT, Ramon Tremosa, en una entrevista a Els Matins de TV3, ha assegurat que “el món espera la DUI”. “Què hem de fer? Fer-nos enrere del mandat democràtic? Això no pot ser”, ha considerat. Tremosa ha dit que després de les eleccions del 27S “ja teníem el mandat” per fer-la, malgrat que el suport als partits independentistes va ser del 47,8% i que els ‘comuns’ sempre han rebutjat una separació unilateral.

“Estiguem tranquils, hi ha qui té interès en fer por”, ha assenyalat, a més de lamentar que “el govern espanyol és qui diu que no vol aquesta mediació”. “Només cal mirar les portades internacionals l'espai que dediquen a una realitat que no es pot amagar”, ha indicat. “Malauradament, el senyor Timmermans i el senyor Juncker es limiten a llegir els papers que els posa el consell sobre la taula”, ha criticat d’altra banda.

En aquest sentit ha revelat que ”l’excomissari de Txèquia va dir: 'això és exactament el tipus de repressió que feien les tropes russes al meu país”. “Tothom em felicita per la resistència pacífica del poble català”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

47 Comentaris

Publicitat
#41 Aran non ei Catalonha, Bcn, 05/10/2017 - 19:36

A este parrac nomes li falten les MARAQUES I el Cello
de una cuerda.

#40 Escamarlà, Barcelona, 05/10/2017 - 18:01

Jo vaig votar per enviar-lo a Bruselles (simplement perquè no el podem botar més lluny...)

#39 Alejandro, Barcelona, 05/10/2017 - 16:37

Siiii. Desde mi balcón oigo las voces de los rezos que mundialmente se están haciendo para que Catalunya declare la DUI.

#38 Vlac, Barcelona, 05/10/2017 - 15:20

Sigue.... Desde entonces, el Sr. Verhofstadt no le habla, por trilero, y apoya que al PDCAT se le expulse de ALDE.

#37 Vlac, Barcelona, 05/10/2017 - 15:17

Este tratante de rucs, sedujo al sr.Verhofstadt y consiguió que en el Parlamento Europeo se pusiera la senyera representando al Estado Catalá. Gracias a Dios, cuando entraron los diputados de C´s y UPYD, J. C. Girauta, J. Nart, Enrique Calvet,
Maite Pagaza.... ,Maura, consiguieron desfacer el entuerto y retirar la bandera.