Publicitat
Política · 8 de Setembre de 2010. 11:20h.

Tremosa compara el 28-N amb "el franquisme"

"Les eleccions en un dia de partit Barça-Madrid, em recorda inevitablement els darrers anys del franquisme"

Tremosa compara el 28-N amb "el franquisme"

Tremosa, en una imatge d'arxiu

L'eurodiputat de CiU, Ramon Tremosa, escriu en el seu bloc que "un govern d'esquerres com el tripartit, des de la seva pretesa superioritat moral, acabi la legislatura convocant les eleccions en un dia de partit Barça-Madrid, em recorda inevitablement els darrers anys del franquisme".

"Al final de la dictadura tot servia per tapar la mala política i la mala gestió econòmica i el futbol, com a gran esport de masses que llavors començava a ser, era el circ perfecte per aquell dictador cínic que va arribar a dir "haga como yo y no se meta en política". Us adjunto unes ampliacions del breu comentari que ahir vaig fer al meu facebook, i que avui ha merescut que en Jordi Basté se'n fes ressò a RAC-1 i que en Carles Francino em donés entrada, també a quarts de nou del matí i durant 10 minuts, al seu programa per tal d'explicar el franquisme sociològic de Montilla", afegeix.

"Quin ofici, aquest de polític, i quin país!! Ni un ni l'altre em van entrevistar durant la campanya electoral de l'any passat i tampoc no tenen interés en la creixent i influent feina que es fa al Parlament Europeu i en la qual hi estic participant directament (ara acabem de tancar una molt important reforma del sistema financer europeu i estem debatent els corredors ferroviaris de mercaderies del futur). No em negareu que aquest periodisme dóna incentius racionals creixents per a veure qui la diu més grossa…", conclou.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 Puede ser., Barna, 08/09/2010 - 20:01

A lo mejor tiene razón este tal Tremosa, a lo mejor, estámos asistiendo a los últimos días del franquísmo catalanísta. A lo mejor.

#16 Ramon, girona, 08/09/2010 - 19:53

Segurament no ho havia de dir. Segurament no es políticament correcta.Segurament no era el moment. Peró te mes raó que un sant.

#15 Mariona Rius González de las Heras, Barcelona, 08/09/2010 - 18:40

¿Entienden ustedes ahora por qué más allá del Ebro nos tachan de paletos y provincianos? ¿Entienden ahora lo de la Matrix catalana? Y así todo. No tenemos remedio. No con estos mediocres políticos - por llamarles de algún modo - que tenemos.

#14 Mariona Rius González de las Heras, Barcelona, 08/09/2010 - 18:37

Uuuhhh...uuuh...que viene el franquismo. Saquemos el espantajo a pasear aunque no tengamos ni p.i. de lo que hablamos...Uuuh...Sí, sí, suemos el espantajo, que todo es bueno pal convento.

#13 Francesc Porras, BCN, 08/09/2010 - 18:05

Veig que els becaris de can nicaragua esteu fent hores extra...

En Tremosa té més raó que un sant.

Period.