Publicitat
Política · 6 de Juliol de 2019. 15:22h.

Tremosa conspirava per “decapitar Mas i Junqueras”

“Donaria la vida per fer fora aquests cabrons”

L’exeurodiputat de CDC, Ramon Tremosa, en una reunió gravada unes setmanes abans de la celebració de la consulta del 9-N de 2014, mostrava la seva voluntat de “rebentar Convergència” i “decapitar Mas i Junqueras”, als qui titllava de “cabrons” i “podrits”.

Els audios, publicats per El Confidencial, formen part de l'Operació Loki de 2016 de la Brigada Provincial d'Informació de Barcelona, la Policia Nacional va identificar a Ramon Tremosa en aquest àudio i transcriure part de les seves paraules en "una reunió amb un grup de persones desconegudes".

Aquesta operació està judicialitzada a data d'avui, segons ha informat la policia. L'Audiència Nacional investiga persones afins a l'independentisme sobre la seva possible vinculació a la creació d'una força paramilitar d'elit per donar suport a aquesta causa, segons informa el digital.

Tremosa critica “Mas, Junqueras, Forcadell i la puta que els va parir” i es queixa que aquests dirigents han volgut “intimidar-nos”. “Tu no pots justificar ni aquesta pregunta, ni aquesta data, ni aquest percentatge, ni aquest cens ni res de res”, afirmava en referència a la pregunta de la consulta.

L’aleshores eurodiputat, que en el seu moment va ser promocionat per Artur Mas, reclamava formar “un grup de persones que sigui capaç de decapitar Mas, Junqueras… tu em pots dir que és molt difícil, però no em pots dir que genera caos perquè és el millor procés de selecció de personal que podràs fer mai”. “Uns tios capaços d’anar contra tots els partits, tota la premsa i tot el que hi ha”, reivindicava.

Tremosa admetia que “per tenir la independència amb aquests cabrons no donaria la vida. Per fotre fora aquests cabrons i fer un ensanyament com cal, sí. I això és el meu somni i per aquest somni donaré la vida”.

El dirigent nacionalista confessava també que estava implicat en una conxorxa contra Mas. “Ho estem mirant de muntar, per una banda buscar diners però costa, perquè jo ara em quedo sense feina i pateixo. Però buscar diners per estructurar una cosa. El meu perfil professional és buscar diners per negocis. Tinc clar que amb 10 milions d’euros això es tomba”, indicava.

"Sense rebentar Convergència, no hi ha independència", sentenciava, a més de lamentar, en referència als partits independentistes i a l’ANC, que “està podrit, això està podrit. I si està podrit no ho tindrem mai. És renunciar a tenir-ho mai”.

Publicitat
Publicitat

65 Comentaris

Publicitat
#38 botifler1914, Waterpuffffff, 08/07/2019 - 09:56

Tan pequeño y tan Tremosa.

#38.1 El tren de la bruixa, Chez Titole, 08/07/2019 - 10:08

Se'l veu tant content, li han fet un tren a mida.

#37 Talegon & Rufian "Fakes", WATERloo, 08/07/2019 - 04:25

Aprovechado y conspirador nato, un figura el enano.

#36 El Marlon Brando rabassut, Chicago del Besós, 07/07/2019 - 23:25

Aquest no es deu haver perdut un sol capítol del "Padrino".

#35 Neferu, Barcelona, 07/07/2019 - 13:03

En una cosa le doy la razón: en que son unos cabr.. en que están podridos y en que hay que echarlos pero, él tampoco se salva de ser lo mismo que ellos. Que no sueñe ni piense que él es mejor.

#34 Joan del Bages, Manresa, 07/07/2019 - 10:15

Quin personal ! Com ha dit algú en aquest foro, el pitjor de cada casa. S’imaginen una Cat ndependent governada per aquesta colla ? Hi hauria més exilis que a Cuba o Venezuela juntes.