Publicitat
Política · 15 de Maig de 2014. 08:22h.

Tremosa diu que l'Estat "treballa per aïllar Mas"

“Perquè cap primer ministre europeu no el rebi i perquè cap figura europea no visiti Catalunya”

Tremosa diu que l'Estat "treballa per aïllar Mas"

Tremosa, amb Guy Verhofstadt

El candidat de CiU a les eleccions europees, Ramon Tremosa, ha agraït el suport del candidat de l’ALDE a presidir la Comissió Europea, Guy Verhofstadt. I ha contrastat la seva visita amb "els intents del Govern espanyol per anul·lar les relacions internacionals del Govern de la Generalitat".

“La diplomàcia espanyola treballa activament per aïllar el president Mas”. “Perquè cap primer ministre europeu no el rebi, i perquè cap figura europea no visiti Catalunya”, ha reblat. Tremosa ho afirmat a Vic davant de més de 500 persones, amb la presència del mateix Verhofstadt i el número dos de CiU a les eleccions europees, Francesc Gambús.    

Guy Verhofstadt, candidat de l’ALDE a presidir la Comissió Europea, ha afirmat aquest vespre des de Vic que “l’opinió dels catalans s’ha de tenir en compte”. Verhofstadt també ha fet referència a la manca de diàleg institucional per part del Govern espanyol i per això ha emplaçat a “la UE a tenir un paper positiu” per desencallar aquesta situació i “encoratgi el diàleg” entre els governs de l’estat i el de la Generalitat.

També hi ha intervingut, el número dos de CiU a les eleccions, Francesc Gambús, qui ha defensat la unitat d’acció amb Ramon Tremosa al Parlament Europeu. “Malgrat el que digui Juncker; jo, personalment, i Unió Democràtica de Catalunya estem pel dret a decidir, al Parlament, al Congrés dels Diputats i al Parlament Europeu”.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#18 narcisa, cuanto metro les pongo?, jajjs, 15/05/2014 - 23:14

aquests s'han comprat les corbates plegades en el bar del PePé d'Andorra (Terol), jajjs.

#17 BEJOTA, BCN, 15/05/2014 - 17:29

Juncker també es desmarca del pla secessionista de Mas


"Compte a pensar que, de sobte, una província podria convertir-se en nou membre de la Unió Europea".

#16 pip, igualada, 15/05/2014 - 15:22

Aquest parell s'haurien de deixar barba, com la Conxita.

#15 El azote de los necios, Barcelona, España, 15/05/2014 - 14:38

Es normal que una Europa que lucha por compactarse y limar las diferencias históricas de los antiguos Estados , anule a un tipejo, iluminado , de discurso populista e identitario basándose en no se que de la edad media y en robos xenofóbicos.....

#13 BEJOTA, BCN, 15/05/2014 - 13:15

RECHAZAN IMPLICARSE EN EL PROCESO SOBERANISTA.

Los empresarios catalanes dicen no a la independencia de Cataluña.


El presidente de la patronal catalana, Joaquim Gay de Montellà, pide diálogo y añade que su función es generar riqueza y empleo.