Publicitat
Política · 21 de Febrer de 2011. 18:21h.

Tremosa es queixa del diari Ara

També denuncia que TV3 dedica més temps a Hereu que a la consulta de Gràcia

Tremosa es queixa del diari Ara

Ramon Tremosa, amb Felip Puig, en una foto d'arxiu

L'eurodiputat de CiU, Ramon Tremosa, ha criticat el diari Ara al seu bloc perquè li va donar més espai al seu colega d'ERC, Oriol Junqueras, en unes declaracions sobre la proposta del Govern de nomenar Juan Prat y Coll com a delegat de la Generalitat a Brussel·les. "El diari Ara em va demanar unes declaracions i, com que només en va treure una frase (i no una pàgina d’entrevista, com va fer amb el bon amic i eurodiputat d’ERC Oriol Junqueras la setmana passada), aquí teniu tot el que penso sobre el tema", ha indicat.

Tremosa també ha criticat que TV3 donés més cobertura mediàtica al triomf de Jordi Hereu en les primàries del PSC que a la consulta independentista de Gràcia Decideix. Després de comparar la gent que va votar en una i altra elecció, el dirigent convergent ha indicat que "el Telenotícies Migdia de TV3 del dissabte va dedicar un titular de portada i fins a 2’5 minuts de crònica a les primàries socialistes (i només 15 segons a Gràcia Decideix), tot mirant d’animar la votació quan encara quedava tota la tarda per a que els socialistes anessin a votar a les seus del PSC".

"Al vespre TV3 encara va dedicar més temps a les primàries socialistes, amb connexió en directe amb Jordi Hereu inclosa, ignorant llavors totalment qualsevol referència a la consulta de Gràcia Decideix. Des de CiU havíem convocat TV3 a la Plaça de la Vila de Gràcia el dissabte, però TV3 no s’hi va presentar: nosaltres havíem demanat el mateix tracte televisiu que va rebre l’eurodiputat d’ICV Raül Romeva, quan va votar ara fa un any a la consulta de Sant Cugat del Vallès, i on TV3 li va fer un bonic reportatge el diumenge al TN, però TV3, la nostra, no ho va tenir present", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#29 Cuca de Llum, Vic, 22/02/2011 - 16:14

I doncs que esperaveu. L'equip d'ara, són una colla d'aprofitats provinents del PSC. El seu director, amb aquella llana dels anys seixanta, ho mostra clarament. TV3, està format per sociates, i si CIU no espavila, sels foteran vius.

#28 Panerola, Barcelona, 22/02/2011 - 14:18

Com que TV3 no dedica temps a la consulta el senyor Duran no sap que JA pot votar i no donar excuses ridícules com les d'ahir.
Per cert, dissabte el diari ARA li donava un espai al Tremosa per explicar què faria aquell dia. L'espai era massa petit? Quanta enveja!

#27 Ramon, Barcelona, 22/02/2011 - 11:17

Els catalans, pepet. L'slogan de "TV3, la nostra", feia referència a un nosaltres català. Igual que si Terrassa fa una televisió i s'hi refereix com "la nostra" voldrà dir que vol ser la dels terrassencs. Res de grupet: nosaltres, els catalans.

#26 pepet, barcelona, 22/02/2011 - 11:10

TV3·, la nostra? Qui el formen aquest grupet de nosaltres?

#25 Ramon, Girona, 22/02/2011 - 10:59

Però com pot ser que torni a passar el mateix? CiU al govern i TV3 plena de comunistes i socialistes que li van a la contra. Coi, Mas, potser que tinguis una mica de mala llet...