Publicitat
Política · 25 de Febrer de 2009. 10:37h.

Tremosa fitxa un crític amb Duran

Incorpora Daniel Ortiz al seu equip d'assessors

Tremosa fitxa un crític amb Duran

Daniel Ortíz

El candidat de CiU a les europees, Ramon Tremosa, ha creat un equip d'uns 30 assessors, que representen diverses sensibilitats del catalanisme i també diferents disciplines acadèmiques. Segons informa l'Avui, entre aquests hi ha el membres d'Unió Daniel Ortiz, crític amb Duran i Lleida, a més de Llibert Cuatrecasas.

Altre assessors són el filòsof Ferran Sáez, l'escriptora Patrícia Gabancho, l'inspector d'hisenda de l'Estat Heribert Padrol, i els exeurodiputats Carles Gasòliba i Joan Vallvé. No en forma part, en canvi, l'actual eurodiputat Ignasi Guardans, que està molest perquè no repeteix candidatura. A la llista també hi són el catedràtic d'organització econòmica internacional Francesc Granell, l'economista i expert en migracions Xavier Ferrer, la catedràtica de ciència política Montserrat Guibernau, l'exdelegat a Brussel·les Casimir de Dalmau; el professor de dret europeu Joaquim Llimona, el membre d'Els Altres Andalusos Pedro Morón, el professor de dret constitucional Josep-Lluís Pérez-Francesch, l'ambientòleg Pere Torres, el catedràtic de geografia urbana Josep Vicent Boira, el catedràtic de ciència política Carles Boix, l'advocat Eduard Segarra, el filòleg August Rafanell, i el catedràtic història contemporània Jordi Casassas.

La llista es complementa amb el filòsof Àngel Castiñeira, els periodistes Josep Martí i Melcior Comes, la sindicalista de la UGT i dirigent de CDC Neus Munté, els catedràtics d'història Enric Olivé i Sebastià Serra, la mediadora cultural Salwa El-Gharbi, el filòleg Francesc Pérez Moragon, els professors de dret Mercè Sales i Àlex Seglers, l'arqueòleg Eduard Riu Barrera, el professor de ciència política Ricard Zapata i el director d'investigació de conflictologia Eduard Vinyamata.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 pep, manresa, 25/02/2009 - 18:04

El millor de la notícia és constatar que dins d'Unió hi ha crítics amb Duran.
Que serveixi d'exemple.

#2 Maria, Barcelona, 25/02/2009 - 14:31

Alguns d'aquests fitxatges haurien d'estar sota les pedres. No son ni tant sols independents si no que alguns son el que es diu uns "xaqueteros". Vergonyós

#1 Kropotkin, Vic, 25/02/2009 - 12:49

Aqui nombra asesores hasta el Tato. ¿Hay alguien que no viva del cuento en Cataluña?