Publicitat
Política · 25 de Gener de 2012. 12:16h.

Tremosa i Romeva denuncien Pepe davant la Comissió Europea

També un soci del Barça porta el defensa del Madrid als jutjats

Tremosa i Romeva denuncien Pepe davant la Comissió Europea

Tremosa, en una imatge d'arxiu

Els eurodiputats catalans Ramon Tremosa (CiU) i Raül Romeva (ICV) han presentat una protesta formal davant la Comissió Europea després que el Comitè de Competició hagi deixat sense sanció la trepitjada de Pepe a Messi.

"L'esport té un gran impacte per a la societat en general i la seva importància social, educacional i cultural el converteixen en un actiu molt important a preservar i, per tant, a posar en valor", van dir en la seva intervenció. Els formalismes de la Comissió Europea l'obliguen a contestar per escrit en un termini no gaire llarg a la pregunta d'aquests eurodiputats.

També un soci del Barcelona ha presentat una denúncia per lesions lleus contra el defensa portuguès del Reial Madrid. Amb data del 18 de gener del 2012, sobre les 23 hores i 22 minuts "presenciar per televisió com es produïa una agressió física amb resultat de lesions per part del denunciat ", explica la denúncia.

En ella s'hi destaca que el fet que es tracti d'una acte dut a terme durant un esdeveniment esportiu "no eximeix de la responsabilitat penal", ja que "es produeix fora del temps del joc i concorre dol en l'agressió".

D'aquesta manera, caldrà esperar per confirmar si el jutjat admet la denúncia realitzada a l'empara de l'article 147.2 del Codi Penal espanyol per lesions lleus, que reflecteix penes de 3 a 6 mesos o multa.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#24 Almogàver , La Sagrera , 26/01/2012 - 19:14

Tremosa i Romeva no tenen res més important que fer de tant que es toquen els collons a Brussel.les

#23 carracuca, barcelona ESPAÑA, 26/01/2012 - 00:38

¿se puede hacer más el ridículo?, ¿pero es que estos dos tios no tienen nada más que hacer que esas chorradas?, y encima se llevan un pastón de todos por sentar culo en poltrona. Vaya ganao que tenemos en el extranjero.

#22 lidia, lleida, 25/01/2012 - 21:54

Molt Ben Fet! Almenys hi ha alguns polítics que penquen . Ja que no ho fa el Sandro Rosell, un o altre!

#21 bragulat, bcn, 25/01/2012 - 20:49

i aquests senyors eurodiputats, no tenen res millor que fer?

#20 Joan, BCN, 25/01/2012 - 18:41

Quina xorrada de denúncia. Poca feina! I diu ben poc del nivell dels nostres representants. Populisme barat! Lamentable!