Publicitat
Política · 27 de Gener de 2014. 15:30h.

Tremosa i Sedó, a mata-degolla

Mal 'rotllo' de CiU a les europees

Tremosa i Sedó, a mata-degolla

Els eurodiputats Salvador Sedó i Ramon Tremosa (Foto: Flickr)

Les males relacions entre els dos eurodiputats de CiU, Ramon Tremosa i Salvador Sedó, posa traves a la candidatura europea, segons fonts consultades per e-notícies a ambdós partits.

A la falta de química personal entre ambdós, s'afegeix el fet que Tremosa és un sobiranista declarat mentre que Sedó s'ha arrenglerat amb les tesis més moderades de Josep Antoni Duran i Lleida.

Sedó i Tremosa no comparteixen grup parlamentari a Europa. El de CDC forma part de l’Aliança dels Liberals i Demòcrates d’Europa, mentre que l’eurodiputat d’Unió està adscrit al grup polític del Partit Popular Europeu, que és la mateixa formació que el PP espanyol.

El diputat d'Unió va fer una intervenció a l'Abat Oliba el passat 29 de novembre en la qual deixava clar que UDC, en ple procés sobiranista, "no aposta" per la independència.

Sedó també va ser objecte d'un article al diari El Singular, a càrrec de Jordi Graupera, en què criticava el paper de l’eurodiputat d’Unió al Parlament en afirmar que es comporta a Europa “com si CDC i UDC ja haguessin trencat la seva federació”. En l’article Graupera també assegurava que “les poques coses que fa” Salvador Sedó a l’Eurocambra són “per boicotejar el procés català i la seva prioritat és fer de representant de Duran a Estrasburg, no dels seus votants”.

Les fonts coincideixen que les dades, sobre viatges oficials i assistència als plens, havien de sortir de l'entorn de Ramon Tremosa o de CDC.

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#27 tomas, ., 29/01/2014 - 01:53

Au llegiu una mica sobre el tal SEdo:
http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/11/el_crepuscle_qui_es_salvador_sedo_97213.php

#26 joan, grn, 28/01/2014 - 21:54

si en TREMOSA fos més valent diria que NO REPETEIX. Però segurament podrà més el voler cobrar un bon sou...

#25 francesc, Tarragona, 28/01/2014 - 16:36

M'alegro que ERC no vagi amb Bildu i els pugui votar. Mai més un vot meu per a una llista on Duran hi tingui res a veure.

#24 joan, barcelona, 28/01/2014 - 13:38

Si al Sedo l'ha elegit Vicepresident i al Tremosa no, serà per alguna cosa, Això es una dada objectiva, l'altre es sectarisme de partit, que se us veu el lleutò

#24.1 Jordi, Teià, 28/01/2014 - 16:29

Si: perquè un es limita a fer de crossa del PP per mantenir la cadira, i l'altre hi va a treballar.

#23 Josep, Mollet del Vallèd, 28/01/2014 - 13:05

Les dades de l'activitat parlamentària dels eurodiputats és pública, es pot consultar a la web votewatch.eu, en concret a http://www.votewatch.eu/en/salvador-sedo-i-alabart.html

A veure si ens informem, e-noticies!!