Publicitat
Política · 15 de Maig de 2014. 15:32h.

Tremosa li dóna la volta

"El silenci d'Europa és el gran fracàs de la diplomàcia espanyola"

Tremosa li dóna la volta

Tremosa

El candidat de CiU a les eleccions europees, Ramon Tremosa, s'ha referit al paper que pot jugar Europa en el procés català i ha criticat l'actuació que ha fet fins ara el Partit Popular. "El silenci d'Europa és el gran fracàs de la diplomàcia espanyola, que està dient a tothom que a Mas se l'ha de tractar com fa Rajoy, que ningú no el visiti ni el rebi i ni el vingui a veure", ha dit a Els Matins de TV3.

En aquest sentit ha assenyalat que "Europa està començant a dir a l'estat espanyol que tard o d'hora els catalans acabaran votant d'una manera o d'una altra". "Hem de valorar moltíssim que cap govern europeu no estigui fent el discurs de Rajoy: us expulsarem per sempre, us farem el buit total. Al contrari, Europa està començant a dir a l’estat espanyol que tard o d’hora els catalans acabaran votant d’una manera o d’una altra”, ha afegit.
 
“Europa està esperant el referèndum escocès i respectaran el resultat. A Escòcia el referèndum és menys legítim que el català: només van votar el 51% dels escocesos, només hi ha un 53% dels diputats que vulguin el referèndum. Ha sortit algun partit britànic dient que com que la majoria és justeta no tenen legitimitat? A Catalunya, on els percentatges són més alts, els partits espanyols han sortit dient que no té legitimitat. I a Europa els números pesen. Respectaran Escòcia. Com no han de respectar Catalunya?”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#29 BEJOTA, bcn, 16/05/2014 - 14:51

Juncker adverteix Mas: "Compte a pensar que, de sobte, una província podria convertir-se en un nou membre de la UE"


"Respecto molt els catalans, però també respecto la Constitució", ha apuntat el candidat del Grup Popular Europeu a presidir la CE.

#28 Manuel, Tarazona, 16/05/2014 - 10:29

O sea, ¿todo lo invertido para internacionalizar "el procés" era para obtener el silencio por respuesta? Caray, tantas alforjas para tan poco viaje.

#27 Alvar, Bcn Españolaza, 16/05/2014 - 09:56

En el temps de Tv3 esperem que algun día descobreixin que tambe plou i fa sol a la resta del planeta, que el mon no es diu Catalunya, potser si CataDisney.

#26 Alvar, Bcn Españolaza, 15/05/2014 - 23:58

No me digan que el ALPISTE de la Generalisima ha llegado ya a TV3. Ya sabemos donde esta el dinero que falta en Hospitales. #EspanyaNoEnsRoba

#25 Tirant, bcn, 15/05/2014 - 22:59

Tremosa deixa d'utilitzar nens en la propaganda de la teva campanya ... Es tracta d'una vilesa, un ignomínia que testifica del que seríeu capaços si aconseguiu el vostre objectiu ..