Publicitat
Política · 5 de Juny de 2009. 08:40h.

Tremosa no s'atreveix amb el Dragon Khan

"No, no, no, jo no sóc Jordi Pujol"

Tremosa no s'atreveix amb el Dragon Khan

Ramon Tremosa, a Port Aventura. Foto: Toni Grases

El cap de llista de CiU a les europees, Ramon Tremosa, ha fet una visita sorpresa a les instal·lacions de Port Aventura. Tremosa es va negar a pujar a l'atracció més coneguda de Port Aventura, el Dragon Khan. Segons explica El Periódico, el seu director de campanya va intentar persuadir-lo que ho fes, però ell va replicar que "no, no, no, jo no sóc Jordi Pujol". L'expresident sí que va pujar a la coneguda atracció quan va ser inaugurada.

Tremosa va baixar per les aigües tèrboles d'uns ràpids artificials i va sortir de l'experiència amb els pantalons mullats. A continuació va pujar a una altra atracció en què diverses barques baixen a gran velocitat per una rampa pronunciada d'aigua. L'eurocandidat no va complir el seu anunci que cridaria "Mayor Oreja" en el descens i es va limitar a un xiscle. En aquest riu artificial hi era també el seu director de campanya, el diputat al Parlament Francesc Homs, a més d'altres dirigents territorials de CiU.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Pere, El Prat de Llobregat, 05/06/2009 - 15:17

Ja se li nota, que aquest tio no té pebrots. Si ara amaga que fins fa dos dies era independentista, com voleu que s'atreveixi a pujar a una muntanya russa...

#9 JOAN, bcn, 05/06/2009 - 10:24

Penós. .Mentre en Tremosa i l'Homs juguen amb nens, en Zapatero omple la Mar Bella. Com vol treure així CiU un resultat digne en aquestes eleccions....

#8 desencantada de politics, bcn, 05/06/2009 - 10:09

Quina colla de polítics més impresentables . Tremosa no vota l'estatut pretén representar-nos. La pajin nostradamus de la política, la badia que es repeteix una i altra vegada,'Alejito que sense comentaris. I pretenen que votem!!!

#7 Ana, Vallirana, 05/06/2009 - 09:24

Rasquita, potser tens raó, però tingues en compte que tothom té els governs i els governants que es mereix, doncs aquests no manen per la gràcia de Déu sinó perquè algú altre els vota.

#6 pepita, granollers, 05/06/2009 - 09:20

Lastima no se hundiera españa.