Publicitat
Política · 4 de Setembre de 2013. 08:50h.

Tremosa proposa encerclar "el Banc d'Espanya"

El dirigent de CiU creu que té "més culpa de la crisi que la Caixa"

Tremosa proposa encerclar "el Banc d'Espanya"

Tremosa

L'eurodiputat de CiU, Ramon Tremosa, ha preguntat a Twitter "per què encerclen la Caixa i no el Banc d'Espanya a Barcelona?". A criteri del dirigent nacionalista "aquest darrer és molt responsable de la crisi que no pas la primera". Tremosa ha volgut qüestionar d'aquesta manera la iniciativa del Procés Constituent, liderat per Teresa Forcades i Arcadi Oliveres, que han convocat una cadena humana per al proper 11 de setembre contra l'entitat bancària.

En aquest sentit, també ICV ha fet una crida a la seva militància per participar de l'esmentada cadena. La formació ecosocialista, per contra, ha rebutjat participar de la Via Catalana en considerar que "no és prou inclusiva", ja que inclou els partidaris de la independència i no del dret a decidir. Tot i això, esperen que la cadena, que ha de cobrir 400 km, sigui un "èxit".

Publicitat
Publicitat

45 Comentaris

Publicitat
#31 Barcelona, Barcelona, 05/09/2013 - 02:02

Doncs que doni exemple y s'encadeni ell davant del Banc. Ah! no, que l,únic que vol es despistar perquè no es miri cap a la Caixa.

#30 BEJOTA, BCN, 04/09/2013 - 17:26

SR. TREMOSA: LA "CAIXA" TÉ EL 80% DEL MERCAT FORA DE CATALUNYA. QUAN EL SR. FEINE DONI UN COP DE PUNY A LA TAULA DEL SR. MAS , S'ACAVARÁN LES XIMPLERIES.

#30.1 lluc, Barcelona, 04/09/2013 - 18:47

La caixa te 80% del Mercat fora de Catalunya i El Banc d'Espanya encara més.

Es cert que el Banc d'Espanya és infinitament més responsable de la crisi que no pas La Caixa peró els provincians d'aquí els agrada culpar als de casa (Millet,Pujol) abans que els de fora (Bárcenas, Rajoy, Zaplana,etc

#30.2 Mas Claro?, BCN, 04/09/2013 - 20:10

No os pongais nerviosos los unos ni los otros: la responsabilidad más grande en esta crisis la tienen los políticos como Tremosa. El Banco de España sólo les obedece.

#29 -emilio, a, 04/09/2013 - 16:39

la Rahola en su articulo de hoy tambien aporrea a los de Iniciativa, lo tipico, los catalanistas pueden hacer lo que les salga de la higa, no así el resto d mortales, que no tienen derecho a montar la mani que mas les plazca- Como decia Orwell todos somos iguales, pero unos mas que otros.

#28 Aclariment, Helsinki, 04/09/2013 - 16:03

Els responsables de la crisi estructural que patim (no vulgui enganyar-nos) són els polítics. Tots en general, per acció o per omissió, i amb un grau superior si han governat. Això no ha de fer-nos oblidar que els polítics són els representants del poder econòmic en el que La Caixa està a dalt.

#27 Jo podré dir als meus néts que vaig estar, a la #viacatalana, 04/09/2013 - 16:02

A la fi tot es redueix a Democràcia VS Anti-democràcia. A un poble que domina i explota a un altre poble que és dominat i explotat.

A Catalunya la gent s'ha posat dempeus i és qui estira del carro cap a la independència. I els polítics ens segueixen com poden.