Publicitat
Política · 13 de Gener de 2020. 11:01h.

Tremosa: "Puigdemont és un líder mundial"

Afirma que només els president dels EUA i la Xina, el Dalai Lama i el Papa tenen més influència

L'exeurodiputat Ramon Tremosa, durant la tertúlia a Els Matins de TV3, ha assegurat que Carles Puigdemont "és un líder mundial" i ha considerat que la seva influència només es veu superada per la que tenen els president dels EUA i la Xina, el Dalai Lama i el Papa. Tremosa explica que eurodiputats holandesos així li ho van dir. També ha augurat que "la seva aureola de campió de la democràcia anirà a més".

"Puigdemont era alcalde de Girona que va esdevenir president de la Generalitat. I avui dia és un líder mundial. I ara posaré un exemple del per què. Fa deu mesos, Puigdemont va fer una sortida de 24 hores a Holanda. Des de Waterloo se'n va anar a Holanda. Va omplir un teatre a la nit amb 1.500 persones. Va omplir una universitat amb mil estudiants al matí següent, el van entrevistar la tele i el diari més importants del país i se'n va tornar a Waterloo", ha relatat.
 
"I a mi em venien eurodiputats holandesos i em deien: 'només hi ha cinc persones al món que tenen aquest impacte al meu país. El president dels EUA, el Dalai Lama, el president de la Xina, el Papa de Roma i ara el president Puigdemont'. Això ho podeu comprovar. Quants primers ministres de països europeus se'n van a Holanda i tenen un impacte mediàtic com aquest?", ha preguntat.

Publicitat
Publicitat

71 Comentaris

Publicitat
#64 Lo tortosí, Tortosa, 01/09/2020 - 23:03

Este Tremosa es més curt que lo dia de Sant Tomás.

#63 Pere, Bsarcelona, 18/01/2020 - 09:46

NO BEBAS BORRACHO !!!!!

#62 Narcís de la Ceba, Sant Higini de Matafaluga (ara a Dubai, de vacances), 15/01/2020 - 17:27

En Puigdemont és el MILLOR DEL MÓN!! (com el seu nom indica)

(Iaia, aquí a Dubai és molt semblant a Qatar, molt guai... no, aquí tampoc no deixen cremar contenidors, però ens ho passem bé igual... Molt guai, Dubai!)

#61 despertaferro, L´H capital de TABARNIA, 14/01/2020 - 16:33

Despues del "Pisoton de Pepe a Messi" llega "Puigdemont es un lider Mundial" proximamente en los mejores teatros de catalunya la verdad es que Ramon me quito el sombrero te has superado, casi mejor que "Zapatero líder planetario" de la Pajin vamos a la misma altura intelectual jejeje

#60 Les tres P., Can Sixty, 14/01/2020 - 12:52

Petit, Pedant i Pelotillero.