Publicitat
Política · 9 de Maig de 2018. 19:34h.

Tremosa recorre al Dalai Lama

L'eurodiputat del PDCAT li regala un llibre sobre l'1-O

Tremosa recorre al Dalai Lama

El Dalai Lama saluda Ramon Tremosa

L'eurodiputat Ramon Tremosa ha regalat al Dalai-lama un llibre de fotografies de la jornada de l'1-O anomenat 'Dies que duraran anys' aprofitant la trobada d'una delegació parlamentària europea amb representants del Tíbet. La reunió ha tingut lloc aquest dimecres al matí a la seu de l'Administració Central Tibetana, a Dharamshala.

lama.jpg

L'eurodiputat del PDCAT és a l'Índia en una visita del Parlament Europeu durant la qual també s'ha entrevistat amb el primer ministre del govern tibetà a l'exili i diversos diputats. Al viatge també hi participen l'eurodiputat alemany de la CDU Thomas Mann i el romanès de la minoria hongaresa Csaba Sógor.

Tremosa ha publicat al seu twitter dues piulades amb les imatges de la trobada amb el missatge "Avui amb el Dalai Lama. Una hora de reunió amb els eurodiputats del Parlament Europeu". En declaracions a l'ACN, l'eurodiputat ha assegurat que el Dalai Lama s'ha mostrat "molt sensible" amb la situació de Catalunya.

lama3.jpg

"Hem mantingut una conversa de política internacional durant una hora llarga, sobre Europa, els recents esdeveniments als Estats Units, el cas de l'Iran... i hem parlat també de la situació del Tibet i Catalunya", ha explicat.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#23 Pret a porter tibetà, Arreu, 10/05/2018 - 16:41

Cal pensar que a can Dalai no han tingut en compte les talles de les bufandes, al pobre Tremulosa li han penjat la bufanda de Pau Gasol.

#22 Third eye, Vilanova de l'Everest, 10/05/2018 - 12:51

Molt agraïts al representant del govern català sota sospita per l'estraordinari detall que han tingut. aquí que acostumem a fregar-nos el cul amb un roc, estem encantats de la finor del paper que tenen els fulls d'aquest llibre.

#20 Aclaración, Barcelona, 10/05/2018 - 12:10

¿Qué concepto tendrá el Dalai Lama de la gente que roba ? 3%,3%,3%,3%,3%,3% ...

#19 Circ de pallassos, Barnum City, 10/05/2018 - 11:06

No hi ha dubte que si hi ha un excès d'alguna cosa a casa nostra és de pallassos, Aixó sí, molt ben pagats, els uns a la UE, els altres al Congreso, altres al Senado, la resta distribuïts entre Parlament, Consells comarcals, diputacions etc, no foten brot, pero fer el clown ho broden.

#18 Ciudadano X, Barçalunya (Pais de las maravillas), 10/05/2018 - 10:55

Siete años en el Tibet, la expedición alemana que en nombre de la Alemania nazi quiso alcanzar la cumbre del monte Nanga Parbat

#18.1 No és el mateix, Manguisflandis de Dalt, 10/05/2018 - 11:56

Aquells anaven amb motxilles i xiruques , ara hi van en classe VIP i bufanda al coll damunt del gec. no es comparable, ara be, el nivell de ridícul, de lluny a favor del pallasso nostrat.