Publicitat
Política · 2 de Desembre de 2020. 12:29h.

Tremosa vol ser el candidat de JxCat per Lleida

Afirma que malgrat ser de Barcelona “tinc arrels familars al Pirineu”

Tremosa vol ser el candidat de JxCat per Lleida

El conseller d’Empresa, Ramon Tremosa, ha anunciat en el seu compte de twitter que “convidat per molta gent, he decidit presentar candidatura a les primàries de JuntsXCat per Lleida a les eleccions del 14F”.

“Tinc arrels familiars al Pirineu i al Pla d’Urgell, em sento lleidatà d’adopció i vull defensar els interessos de les terres de Lleida al Parlament”, ha afegit.

També ha recordat que “he fet de professor d’Economia 20 anys a la UB i he estat 10 anys diputat al Europarlament. Lluitar contra la crisi i captar fons europeus ara és la prioritat. Vull continuar aquesta tasca buscant la màxima unitat institucional”.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Pere, Lleida, 02/12/2020 - 19:46

Diu que "em sento lleidatà d'adopció". Quina barra. Aquest galtes és d'Areny (Osca) i es presenta per un partit que vol convertir als seus paisans en estrangers. Ja fan el mateix que feia el PP quan els seus s'empadronaven en ciutats que no havien trepitjat mai.

#11 Rafael A., Sant Cugat, 02/12/2020 - 17:57

En llenguatge politiquero, això vol dir : "no em volen a llocs destacats a la llista de JxC a Barcelona i ara em vull colocar a la llista de Lleida, en detriment d'altres companys i mermant les possibilitats de votació a una candidatura desconeguda, amb un candidat que provocarà rebuig, desconeixement real del territori i, de ben segur, enfrontamen

#10 Telamarinera , Vng, 02/12/2020 - 16:48

Creo que sus raíces están en la Ribagorza de Huesca. Debería presentarse por allí.

#9 Benet S., Barcelona, 02/12/2020 - 15:39

Es sorprenent com s'ha posat a treballar el tal Tremosa alias " un gandul" com aixi el va batejar el gran kapo de tota la banda el tal Madi. Com tots ells s'arrapen a la caixa de l'erari public per arraplegar fins l'ultim centim, encara que tinguin de negar que son fills de sa mare. Només en un pais per civilitzar es veuen personatges com aquest

#8 Mayor Dundee, Coll de la Marrana, 02/12/2020 - 15:18

Tranquil Ramón que et donaràn el que tu vulguis. Fins i tot una abanicadora. T'ho tens ben merescut.