La federació omple de gom a gom el Pavelló de la Vall d'Hebron

CiU ha superat amb escreix la primera prova de mobilització de cara a les properes eleccions al Parlament del mes de novembre o abans. La federació nacionalista ha omplert de gom a gom el Pavelló de la Vall d'Hebron en la festa de proclamació d'Artur Mas.

El recinte s'ha quedat petit i amb gent que no ha pogut accedir a les grades o ocupaven les escales. El Pavelló de la Vall d'Hebron és, per les seves dimensions mitjanes, un recinte utilitzat sovint per CiU i altres formacions polítiques per a les seves campanyes o precampanyes.

El regidor a l'Ajuntament de Barcelona, Joquim Forn, ha valorat l'acte en acabar -en declaracions a e-notícies- amb aquesta expressió: "hi ha trempera".

Felip Puig i Josep Maria Pelegrí, al Pavelló de la Vall d'Hebron
Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 david, reus, 01/02/2010 - 11:38

Ja han desaparegut les estelades? tant d'hora?

#12 pep, manresa, 01/02/2010 - 02:03

No us podeu imaginar com m'en alegraré que en Mas sigui president i els del Tripartit es quedin amb un pam de nas, però jo sempre votaré a qui tingui com a prioritat la independència de Catalunya, per exemple Carretero o Laporta, no pas ERC ni Duran

#11 Indigeta, Cipsel.la, 31/01/2010 - 20:16

Sembla que no, però tenir un President que no necessiti dur "xuletes" per escriure dedicat ories, ja és un gran avenç. I que no necessiti traductor per anar a Paris, Londres o New York ja és la rehóstia.

#10 Maria, Barcelona, 31/01/2010 - 20:00

Veig molts comentaris rabiosos. Ho sento però avui l'únic projecte seriós i capaç de tornar a donar prestigi a Catalunya es diu CiU.

#9 P.M., Rubí, 31/01/2010 - 19:41

No costa gaire omplir pavellons. A la gent l'hi agraden les multituts, peró aixó no vol dir res. La meva filla va deixar-se enganyar una vegada (per sortir a la tele en un acte de campanya) i va dir que mai més. Tenia llavors 18 anys i mai els ha votat.