Publicitat
Política · 11 de Març de 2009. 19:11h.

Tres alcaldes donen exemple amb Seat

La companyia lliura el nou model Exeo perquè el facin servir de cotxe oficial

Tres alcaldes donen exemple amb Seat

Una imatge de l'acte de lliurament del vehicle

Després que la direcció de Seat reclamés a la Generalitat que utilitzin com a vehicle oficial els cotxes d'aquesta empresa, tres alcaldes del Baix Llobregat han començat a donar exemple. I a partir d'aquest dimecres, els alcaldes de Martorell, Abrera i Sant Esteve Sesrovires -on s'ubiquen instal·lacions de Seat-, Salvador Esteve, Maria Soler i Enric Carbonell, respectivament, utilitzaran un Seat Exeo com a cotxe oficial per als seus desplaçaments. L'acte de lliurament dels vehicles ha estat protagonitzat pel vicepresident de recursos humans de la companyia, Ramón Paredes.
         
L'alcalde de Martorell, Salvador Esteve, ha destacat que “el govern de Martorell ha demostrat el seu compromís amb Seat i ho continuarà fent. Una manera és, precisament, utilitzar vehicles Seat per a la nostra flota. Però no és l’única, també hem treballat per donar un impuls definitiu al projecte de la nova escola de formació d’excel·lència”.

Sobre l'eventual adjudicació a la factoria Seat de la Martorell de la producció del vehicle Audi Q3, ha afirmat que “l’empresa i els sindicats haurien de fer una reflexió en clau de futur a través de l’enfortiment del diàleg. L’actual situació de crisi econòmica està posant les coses molt difícils i cal apostar per les solucions. La producció d’un nou model no només donaria feina als treballadors d’aquesta empresa sinó a molts treballadors de la indústria auxiliar”.

Paredes, de la seva banda, ha reiterat el compromís de l’empresa per estrènyer les relacions amb l’administració local, consolidant “una relació de més de 30 anys que ha permès a Seat créixer com a empresa i com a marca, contribuint d’aquesta manera al progrés i la prosperitat d’aquests municipis pel que fa al creixement de la població i a la instal·lació d’empreses proveïdores”.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 12/03/2009 - 08:32

Si l'exemple és que te'l regalin, m'agradarà seguir-lo. Si l'exemple és que els alcaldes vagin en cotxe oficial, quan es nega el dret als menosr de 12 anys al transport públic gratuït, m'assembla francament trist.

#3 Silvestre, Sant Sebastià Màrtir, 11/03/2009 - 23:43

Tres alcaldes que donen MAL EXEMPLE perquè no cal que a tots els pobles l'alcalde tingui cotxe oficial, i menys d'aquesta gamma. No poden passar amb un Seat més petit? A Pedraforta de Dalt necessitarien un Hummer...

#2 luis, barcelona, 11/03/2009 - 22:16

EL COST DEL INFORME PER ARRIBAR A LA SEAT?
O HAN ESTAT MÉS D'UN?

#1 Francisco, Barcelona, 11/03/2009 - 20:37

Caldrà veure el sistema d'adquisició dels tres vehicles ja que la Llei de Contractes de les Administracions Públiques obliga també als consistoris i, depenent de l'import han de celebrar un concurs que pot guanyar Seat o una altra empresa.