Publicitat
Política · 8 de Gener de 2009. 15:01h.

Tres dies de vaga a Zeta

Els treballadors anuncien vaga a tots els mitjans del grup els propers 14, 15 i 16

Tres dies de vaga a Zeta

Imatge de la manifestació

Els treballadors del Grup ZETA s'han manifestat en protesta per l’Expedient de Regulació d’Ocupació plantejat per la direcció del grup ZETA, que provocarà l'acomiadament de 533 treballadors. La manifestació s'ha iniciat davant la seu d'El Periódico i ha transcorregut per la Ronda de Sant Pere, Plaça Urquinaona i Via Laietana, per acabar finalitzant a la Plaça de Sant Jaume.

El comitè d'empresa ha anunciat tres dies de vaga a tots els mitjans del grup "si ells no modifiquen la seva actitud", després d'una votació en la qual s'ha donat llum verda a la mesura. L'objectiu, segons han confirmat fonts del comitè a e-notícies, és que cap dels mitjans de comunicació del grup vegin la llum els propers dies 14,15,i 16 de gener. "Intentarem que no surtin", han expressat. Els treballadors portaven pancartes en les quals responsabilitzaven també a La Caixa i el PSC-PSOE dels acomiadaments.

També han confirmat que, de moment, els responsables de Zeta no s'han pronunciat sobre quines serien les persones acomiadades, "i només han parlat de llocs de treball". Tot i això, han apuntat que "las negociacions estan en un punt difícil, porque nosaltres considerem que s'ha de retirar l'expedient i actuar d'una forma dialogada". De la mateixa manera, han instat els responsables de Zeta "a demostrar que sobra la plantilla que estant dient que sobra, i a presentar-nos un pla de futur que de moment no hem vist per enlloc".

Veure vídeo

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 Eduard, St Cugat, 09/01/2009 - 12:21

Vergonyós el TN d´ahir a TV3! Només 20" de la manifestació de Zeta fins St Jaume! I sense entrevistar ningú! En canvi van entrevistar una dona que passava fred al mercat d´Hostrafrancs Als que passen fred de correus... No hase falta desir nada más!

#14 Hug, Begur, 09/01/2009 - 09:47

Segur que El Mundo no tindra els mateixos problemes. Te el suport del establishment.

#13 Josep, Catalunya, mangoneo i atur PSC-PSOE, 09/01/2009 - 06:33

El Periodico, fa com el seu amo, el José Montilla, que només sap crear atur i paro, paro i atur; i el hermano Nadal, anirà al paro o a l'atur? Visca el PSC, Visca la Corrupció

#12 albert, barcelona, 09/01/2009 - 05:47

Aqui a nadie le importan las noticias reales. si dicen que sube el precio de los pisos, 8 comentarios si suben los peajes 5 comentarios pero si sale una nota diciendo q fulanito se siente español se llena de 145 furibumdos comentarios....Asi estamos.

#11 Lluís, Barcelona, 08/01/2009 - 23:49

Pravda, Alcázar, Periódico, tots van caient....