Publicitat
Política · 26 d'Agost de 2008. 10:55h.

Tres menors maten el marit de l'alcaldessa d'Esparreguera

Un dels cops que li van donar el va fer caure a terra i li va provocar un fort cop en el cap

Tres menors maten el marit de l'alcaldessa d'Esparreguera

Paca Fosalba, alcaldessa d'Esparraguera

El marit de l'alcaldessa d'Esparreguera, Paca Fosalba (PSC), va morir el passat diumenge 24 d'agost com a conseqüència de les ferides rebudes després de ser agredit per un grup de menors a l'esmentada localitat. Segons han informat fonts dels Mossos d'Esquadra, les agressions es van produir el passat 17 d'agost, quan la víctima, José Luis Pérez Barroso, va criticar el comportament de tres joves menors d'edat, per motius que es desconeixen, a la sortida de l'Ateneu d'Esparreguera.

Els tres menors, d'edats compreses entre els 14 i els 17 anys, van seguir a la víctima pel centre de la localitat i li van propinar diversos cops, un dels quals li va fer caure a terra, el que li va provocar un fort cop en el cap. El ferit va ser traslladat a l'Hospital del Mar de Barcelona, on va morir el passat diumenge. Els tres agressors, dos dels quals tenen antecedents, segons fonts policials, van ser detinguts el passat 20 d'agost i van passar a la disposició de la Fiscalia de Menors.

Publicitat
Publicitat

85 Comentaris

Publicitat
#85 anonim, desconocida, 28/08/2008 - 19:34

vols callar joan tu no saps res i aixo que diuen als periodics es tot mentida l'home mort anava borratxo i aixo dels flex no existeix s'ho han inventat per ficar por

#84 Joan, Esparreguera, 27/08/2008 - 11:23

El cas, però, és que Esparreguera és un poble bastant agradable on es pot viure i traballar sense problemes. Aquesta nanos es marginen ells mateixos; ningú els ha exclòs socialment i tampoc no viuen en una barriada marginal, més aviat al contrari.

#83 Joan, Barcelona, 27/08/2008 - 11:22

Sembla ser que el cas del primat aquell que va sortir a la tele fotent patades a una pobre nena immigrant al tren de rodalies ha donat ales a aquests espècimens que no són més que carn de presó.

#82 Joan, ESparreguera, 27/08/2008 - 11:17

Fins ara les baralles, les provocacions i els farols i les xuleries gratuïtes sempre eren entre adolescents, mai s´havia donat el cas d´apallissar o intimidar un adult, i encara menys de matar-lo. Anem progressant....

#81 Joan, ESparreguera, 27/08/2008 - 11:15

Són nanos ignorants, desemparats i carregats d´adrenalina, que supleixen la seva baixa autoestima i el seu discret destí fotent cops de taekwondo i vantant-se de ser terribles pel sol fet de ser "dels de la Flex". Una lacra com una altra.