Publicitat
Política · 23 de Juny de 2014. 16:38h.

Tres precandidats a dirigir el PSC

Ballesteros lamenta “que hi hagi companys o companyes que hagin decidit no presentar-se”

Tres precandidats a dirigir el PSC

Un imatge del president de la comissió gestora del PSC, Josep Fèlix Ballesteros

El president de la comissió gestora del PSC, Josep Fèlix Ballesteros, ha confirmat aquest dilluns que de moment hi ha tres precandidats a ser primer secretari del partit i ha lamentat “que hi hagi companys o companyes que hagin decidit no presentar-se”.

Els tres precandidats a liderar els socialistes catalans són Josep Maria Rueda, regidor i primer secretari de l’agrupació de Palafolls; Miquel Iceta, diputat i secretari primer de la mesa del Parlament de Catalunya; i Pere Caselles, regidor i primer secretari de l’agrupació de Figueres.

“El PSC es felicita perquè és una molt bona notícia que hi hagi candidats que ja sabem que estan visitant agrupacions i federacions. Ens satisfà molt”, ha apuntat Ballesteros.

En aquesta sentit ha dir que “quanta més participació millor perquè en aquesta elecció és on realment es veurà la força que cadascuna de les propostes i de les persones té al PSC, un partit que és instrument vàlid per millorar la societat catalana”.

Ballesteros ha assegurat que el 13 de juliol “serà una gran festa democràtica; i el congrés extraordinari posterior ratificarà la decisió que hauran pres lliurement i en votació universal els i les més de 20.000 militants per primera vegada a la nostra història”.

Des de la Comissió Gestora s’ha posat a disposició dels tres precandidats una infraestructura per poder treballar: despatx, telèfon i ordinador a la seu central del partit. Iolanda Pineda ha dit que “per facilitar-los la tasca de recollida de suports, s’ha acceptat que es puguin presentar avals per via Internet sempre que aquests avals estiguin físicament dipositats a la seus d’agrupacions en la data fixada”.


Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 gh, Barcelona, 24/06/2014 - 13:09

Lo típico, se presentan dos hombres de paja para dividir el voto y que gane Iceta. De manual.

#2 Ullbord, Tachantachan, 23/06/2014 - 20:33

Compañeros!. Quiero decir, Compañeros, es duro ser Compañero!. Compañeros!: el camarada compañero me quiere colocar una pereferente compañera!. Compañeros!: unámonos compañeros!. Ala, a la mierda......

#1 Palafollenc, Palafolls, 23/06/2014 - 18:51

Aquest de Palafolls és un aprenent si el comparem amb la màxima estrella de la política local, el gran Óscar Berman. Actualment està bastint una gran candidatura i serà futur alcalde de Palafolls. Segons ha manifestat: "No dejaré títere en cabeza para conseguir ser alcalde como mi amigo Obiols"