Publicitat
Política · 17 de Maig de 2019. 14:04h.

Tres sindicats de Mossos es querellen contra Buch

Per presumptes delictes de contra la llibertat sindical i prevaricació

Tres sindicats de Mossos es querellen contra Buch

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha registrat la querella de la Trisindical de Mossos d'Esquadra -formada per SPC, SME i CAT-ME contra el conseller d'Interior, Miquel Buch, per no reunir el Consell de la Policia.

El TSJC, en un comunicat, ha informat que va rebre la querella dijous i que encara queda decidir si s'admet a tràmit. La querella va ser presentada pels tres sindicats per presumptes delictes de contra la llibertat sindical i prevaricació.

La Trisindical es va querellar contra Buch per no reunir el Consell de la Policia des de gener i incloïen un carta del conseller de dilluns als sindicats en la qual indicava que no convocaria l'òrgan "en entendre que estant pendent d'efectuar el procés electoral no existeixen representants legitimats per negociar amb els sindicats sobre les condicions laborals".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Montse Quatre, Barcelona, 17/05/2019 - 17:10

Ja era hora que els veritables professionals de l'ordre públic paressin els peus a aquest fanatic, inepte io ignorant que es incapaç de pendre la paraula al Parlament quan l'unica vegada que li van fer una pregunta, un personatge patetic. A veure si el tornen a posar al seu lloc, fent de porter de discoteca que es l'unic que deu saber fer