Publicitat
Política · 7 de Juny de 2008. 11:48h.

Tresserras diu que CiU vol que guanyi Carretero

El conseller creu que Carod és insustituible com a candidat

Tresserras diu que CiU vol que guanyi Carretero

Tresserras aposta per Carod per al 2010

El conseller de Cultura, en una entrevista a Catalunya Informació, s'ha mostrat a favor que Josep-Lluís Carod-Rovira sigui el candidat d'ERC a les properes eleccions al Parlament independentment del resultat d'aquest dissabte. “A mi em sembla -ha afirmat- que aquest és un capital que és molt difícil de substituir. No té massa sentit substituir allò que difícilment trobarà relleu i que ha costat tant de temps de construir i és fonamentalment estúpid engegar això a fer punyetes per impaciència o per accés d’ambició o per coses d’aquest estil.". Tresseras, que dóna suport a la candidatura de Benach-Niubò, ha manifestat també que “No és casual que el principal partit de la oposició desitgi vivament la victòria del senyor Carretero. Això no és que ho digui jo, ho han formulat opinadors i això jo crec que respon al tipus de plantejaments que ell en aquests moments representa, i ho dic amb tot el respecte, però també des de una cordial discrepància. Cordial i rotunda”.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 Ramon, Barcelona (Barcelonès), 11/06/2008 - 16:09

I aquest és conseller de cultura? Si us plau, Joan Manuel, no vulguis ofendre la nostra intel.ligència.

#15 BERTA-CAT.BLOGSPOT.COM, Barcelona, 07/06/2008 - 19:37

I el el PSC vol que guanyi Puigcercos.,,..on veus el problema?

Per cert tu vols que guanyi Benach i ningú a esquerra ho vol així que....qui fa mal fet?

#14 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 07/06/2008 - 19:34

Que guanyi qui vosaltres vulgueu. Però si presenteu a Carod no treureu gaires vots a les Terres de l'Ebre. Als signants del Compromís per l'Ebre que han vingut després amb el transvasament, ni aigua ni vots.

#13 joan, manresa, 07/06/2008 - 19:27

No es axó Sr.Treserras,no és axó.El nom de CiU sel podía estalviar.Axó no es net.Vosté ya proposa a uns votants a votar per en Carod,perque en Carretero es ben vist per a CiU.I el día de les eleccions,home,lleg axó...¿Que tenen por..?Vosté ma decebud,puaf

#12 ramon, barcelona-c, 07/06/2008 - 16:59

En Tresserras semblaba raonat. El seu argument ens díu peró que no i pitjor demostra fins a quin punt la política catalana està podrida.Sens dubta representa un sector no independentista, diu que CiU ho es ,fals,i que seràn presoners del PSOE.