Publicitat
Política · 8 de Novembre de 2010. 12:25h.

Tresserras és un valent

El conseller de Cultura es fa militant d'Esquerra al final de la legislatura

Tresserras és un valent

Tresserras, en una imatge d'arxiu

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, s'ha donat d'alta com a militant d'Esquerra, amb el número 36,258, amb l'aval del president d'Esquerra, Joan Puigcercós, i el president del Parlament i número dos de les llistes per Barcelona, Ernest Benach.

Tresserras ha explicat que es dóna d'alta  "des del convenciment que al país han passat coses importants, hi ha hagut un canvi profund i una crisi del sistema polític que podria posar en risc conquestes molt importants" i davant aquesta situació "l'independentisme com a acció democràtica i d'esquerres té com a referent organitzatiu Esquerra".

El conseller ha afirmat que ha fet aquest pas també per reconèixer la tasca de "milers de militants que treballen per aquest partit sabent que probablement mai no seran consellers" i que ho fa precisament ara, quan s'acaba la legislatura, per sumar-se a la tasca que aquestes persones estan duent a terme.

El president d'Esquerra, per la seva banda, després d'entregar-li el carnet de militant, ha assegurat sentir-se molt orgullós i satisfet perquè Tresserras s'hagi donat d'alta al partit, perquè com ha posat de relleu "és un referent des del punt de vista acadèmic i com a generador d'opinió i de discurs sobre Catalunya en el context global". "Tresserras enforteix el projecte d'Esquerra", ha dit i "amb aquesta alta no pensem en les eleccions, pensem en l'endemà, quan s'obrirà un nou escenari i l'aportació de Tresserras serà importantíssima".

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#18 Ramon, Barcelona, 09/11/2010 - 14:44

Federico Jiménez Losantos és un periodista compromès. Aleix Vidal Quadras té un esperit reivindicatiu. Adolf Hitler va ser un home amb conviccions. Arrosseguem de l'antifranquisme progre una mar de crosses tòpiques que començaria ja a ser hora que ens en desempalleguéssim d'una puta vegada.

#17 Josep, Barcelona, 09/11/2010 - 09:23

No congrego amb ERC pel seu estil radical però reconec que Tresserras és un home amb conviccions. Un savi. Està per damunt de les tonteries que s'han de llegir. La seva tasca ha estat exemplar i al servei del país. I com a vegades passa amb alguns polítics que se'ls insulta, el trobarem a faltar.

#16 Daniel, Barcelona, 09/11/2010 - 02:14

O és un necrofílic?

Ja en fa la cara...

#15 Joan PuigcerGROS, Montoliu, 09/11/2010 - 00:31

Tresseras va lent, mira que fer-se militant ara! serà qeu no ha tingut temps abans!

#14 Doctor Gràcia, Barcelona, 08/11/2010 - 22:07

El que voleu dir és que Tresserras VA LENT