Publicitat
Política · 3 de Juny de 2010. 20:37h.

Tresserras també plega

El conseller no anirà a les llistes d'ERC

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat, Joan Manuel Tresserras, d'Esquerra Republicana, ha anunciat que no formarà part de cap candidatura a les properes eleccions al Parlament de Catalunya, segons ha declarat el mateix conseller a Comunicàlia.

“Vaig agafar un compromís, prou temerari per la meva part, de quatre anys”, ha explicat el conseller de Cultura, afegint: “Ha estat d’una intensitat extraodinària, i això només ho pots fer en un període de la teva vida, no permanentment”.

En aquesta línia, Tresserras ha manifestat també que “la poca energia que pugui quedar-me, la invertiré tota d’aquí fins al final de la legislatura. I després, que hi hagi renovació”.

L'anunci de Tresserras s'ha produït després que la diputada d'ERC Marina Llansana hagi anunciat també que deixarà la primera línia de la política i que no es tornarà a presentar a les llistes d'ERC al Parlament.

Imatge d'arxiu del conseller Tresserras
Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 miquel (nototssoniguals), badalona, 05/06/2010 - 11:18

JOAN MANUEL TRESSERRAS, UN BON GESTOR, UN BON POLITIC I UNA BONA PERSONA. DEIXAR EL CARREC L\'HONORA. LA NO PROFESSIONALITZACIO EN EL MON DE LA POLITICA HAURIA DE SER LA SENYAL D\'IDENTITAT D\'UN BON POLITIC. QUE EN PRENGUIN NOTA. GRACIES ERC.

#18 Jaume, Barcelona, 05/06/2010 - 06:08

Nefast el seu pas per cultura. Espero veure algun dia una comissió d'investigació amb tot el frau comés amb el grup Cultura 03

#17 Marc, Manresa, 04/06/2010 - 23:12

El Tresserres ha estat foc d'encenalls. La part de Cultura ha estat més nefasta que mai i dels mitjans de comunicació públics no cal ni esmentar-ho. Un pobre home a qui el càrrec li ha anat molt més que gran.Bon vent i barca nova.

#16 Carles, Vilanova, 04/06/2010 - 22:21

Del Tresserras sols recordaré que va ser prou feble i poc hàbil per permetre perdre l'arxiu Centelles i consentir el desballestament de TV3 al sud del País, quan ni Zaplana ho va aconseguir amb algú tan tebi com en Pujol. Una nul·litat, vaja.

#15 Tirant lo Blanc, Barcelona, 04/06/2010 - 21:14

Ostres, per un polític que ha fet bé la seva feina i va i plega. Sort que encara hi ha qui no s'enganxa a la poltrona.