Publicitat
Política · 1 de Desembre de 2009. 09:59h.

Tresserras veu la torna dels 'Papers de Salamanca'

El conseller creu que els fills de Centelles són "objecte d'una maniobra política"

Tresserras veu la torna dels 'Papers de Salamanca'

La ministra de Cultura, en una imatge d'arxiu

El conseller de cultura, Joan Manuel Tresserras, ha dit en una entrevista a El món a RAC1 que "no s’ha de ser gaire sagaç, o anar gaire enllà, o ser malpensat per interpretar que aquí hi ha una operació política i que es vol poder utilitzar per contraposar el retorn dels papers de Salamanca."
 
"Els fills de Centelles han d’entendre que és possible que siguin objecte d’una maniobra política d’aquestes característiques", ha afegit, a més d'assenyalar que "el titular d’un patrimoni personal pot fer el que vulgui, però no es pot estar enmig d’una negociació i portar-ne una altra de paral·lela".
 
"No pot ser que en els contactes amb el Ministeri no se’ns hagi dit res", ha lamentat, a més de recordar que "amb l’arxiu de Juan Negrín, nosaltres parlem primer amb el Ministeri perquè entenem que és el seu àmbit d’actuació. Demanàvem un comportament equivalent."
 
També ha assenyalat que "la vida de Centelles i la seva obra són l’expressió d’una experiència clarament catalana", i ha apuntat que "jo era militant de l’obra de Centelles molt abans de ser conseller". "Ens hem compromès molt amb l’obra de Centelles i hi hem invertit molt", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#26 trucafort, Olot, 02/12/2009 - 06:24

GUARDAAAAAAAAANS! on ets?
Només la independència ens farà lliures. Obriu els ulls d'un cop.

#25 La torna de què?, Barcelona, 02/12/2009 - 03:14

Dels papers que encara no han tornat, que són la majoria? Plora, Boabdil, com una víctima, allò que no has sabut defensar com a conseller.

#24 txaviees, Barcelona, 01/12/2009 - 23:30

No t\'enteras o q? Q ets tu a qui li han fet la maniobra política! Tio que t\'ha l\'han fotut a tu!!!

#23 Papitu, Gunialiana, 01/12/2009 - 22:26

Em sembla un cas clarissim de deslleialtat del Ministeri de Cultura. Som d'Espanya però cada cop mes governen EN CONTRA nostra. Pitxor que si fosim l'estranger. Alguna cosa s'ha de fer, i depressa.

#22 Bernat, Barcelona, 01/12/2009 - 20:45

Aquí els diners es gasten en viatges del Carod i el Mikimoto, el tunejar el cotxe del Benach i en viatges exòtics a Mauritània dels pijoprogres. Fàstic de polítics.