Publicitat
Política · 16 d'Agost de 2021. 20:46h.

Tret per la culata

Colau escridassada a Gràcia després que Ferran Mascarell i Eloi Badia convidessin Jordi Cuixart

Tret per la culata

Cuixart, amb Badia, Colau i Mascarell

El districte de Gràcia, amb Eloi Badia (Comuns) de regidor del districte i amb Ferran Mascarell (Junts) de regidor president; va escollir el president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, com a pregoner de les festes d'enguany per "posar en valor el seu activisme social i cultural" i afegia que "ha reivindicat el compromís amb la cultura popular del barri com a eina de cohesió i autoestima col·lectiva".

No obstant això, el tret els hi va sortir per la culata perquè l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, va ser escridassada en l'acte que donava el tret de sortida a les festes. Els assistents van xiular Colau i van impedir que l'alcaldessa pogués iniciar el seu discurs.

El líder d'Òmnium Cultural, de fet, va haver d'intervenir perquè Colau pogués parlar. "Això va de lluites compartides i de sumar. En tres anys i vuit mesos de presó només vull demanar una cosa. Escoltar, és el que no vol fer Espanya amb nosaltres, perquè té por de la paraula. L'Ada, el Ferran, l'Eloi, tots nosaltres formem part d'un mateix poble. L'objectiu de l'Estat espanyol és dividir-nos, no ens deixem dividir", va dir.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#4 bejota, bcn, 18/08/2021 - 12:11

PODÉIS DECIR LO QUE QUERAIS.LO QUE CUENTA ES QUE EN EL 2019 HUBO CUATRO LECCIONES Y, EN TODAS, LOS SEPARTATISTAS PERIERON MÁS DE 300 MIL ENVAUCADOS.EN LAS "PLEBISCITARIAS " DEL 2021 (14-F) ,EL SEPARATISMO PERDIÓ CASI 700 MIL VOTOS.NADA ES POR CASUALIDAD.
TE RECUERDO ,JORDI C. , QUE QUE LO QUE TÚ LLAMAS "VICTORIA HIST0RICA"(14-F) ES UNA DERROTA.

#3 Capit@n España, Purgandus populus!!, 17/08/2021 - 10:40

Pobre Colau, a ella que le preocupa tanto quedar bien con los que mandan en Cataluña. jejejejeje

#1 motxo, Girona, 17/08/2021 - 08:48

Aprovechan cualquier acontecimiento para hacer proselitismo y vender el prucés.