Publicitat
Política · 14 de Març de 2023. 13:47h.

Tret per la culata

El Govern garanteix la residència a Santa Coloma independentment de Rufián

Tret per la culata

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha garantit la construcció de la residència a Santa Coloma de Gramenet independentment de si l'alcaldable d'ERC, Gabriel Rufián, esdevé alcalde. "El projecte veurà la llum independentment de qui sigui el candidat que guanyi", ha sentenciat.

Plaja ha dit durant la roda de premsa posterior al Consell Executiu que "el finançament públic en l'àmbit municipal no es garanteix mai en funció de qui guanya les eleccions o de qui és l'alcalde". "En cap cas, mai; vindrà condicionat per qui ocupi l'alcaldia", ha subratllat.

També ha defensat la participació del conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, perquè "no és res excepcional que un conseller o que membres de l'administració participin en actes de campanya". Tot i això, ha reiterat que "el Govern només arriba a acords amb les diferents institucions".

Finalment, Patrícia Plaja ha matisat que l'"anunci no el va fer el conseller" i ha detallat que Campuzano va explicar que "es concertarien places" i ha afegit que "si es poden concertar places, és igual que sigui Santa Coloma de Gramenet, Santa Coloma de Farners, la Bisbal de l'Empordà o Aitona".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#2 joan, manresa, 14/03/2023 - 17:18

Can Mingo..,tencant ya la seva paradeta...,tanquem per no plorar ..,i perque la nostra adrenalina no se surti de mare...,tenim ya una edat tots plegats ...,pro es que c.....s, aquesta colla ens fa alterar...,axó sí ells es queden tan amples...,perquè saben que sempre guanyaran..,sempre tenen el pacte de perdedors... Que gran invent axó..!!!