Política · 3 de Desembre de 2009. 16:52h.

"Treurem entre cinc i set diputats"

L'ultra Josep Anglada aspira a "entre 80.000 i 100.000 vots"

El líder de la ultradretana Plataforma x Catalunya, Josep Anglada, entrevista al programa 'La cadira elèctrica' d'e-notícies, es mostra convençut que "puc ser alcalde de Vic" (Osona) a les properes eleccions -actualment és Josep Maria Vila d'Abadal, d'Unió- perquè "van fer un pacte de tots contra Anglada" i d'entrar al Parlament a les eleccions de l'any vinent. "Crec que estem entre 80.000 i 110.000 vots i podem treure entre cinc i set diputats", afirma. En la seva opinió, tant el PSOE com el PP els han deixat via lliure en el tema immigració perquè "han fet regularitzacions massives" que ha provocat "un efecte crida".

"Plataforma x Catalunya és un partit que no es va crear per treure vots a cap partit concret. En treiem del PP, del PSC, d'ERC", afegeix. Anglada considera igualment que el seu partit "s'ha creat amb gent del carrer. La gent cansada dels partits polítics convencionals s'ha apropat al nostre partit".

Anglada també mostra la seva satisfacció per la recent aprovació a Suïssa, a través de referèndum, de la prohibició de construir mesquites amb minarets. "Jo sempre he estat partidari de que evidentment millor que no hi hagi cap mesquita aquí Catalunya. Ni a Catalunya ni a Espanya. Però crec que aquest és el pensar de la majoria de gent de Catalunya".

El líder ultradretà també nega que sigui racista. "No sóc xenòfob. Ho he dit per activa i per passiva. Al meu partit no som ni racistes ni xenòfobs. Si fóssim un partit racista, PXC, avui en dia, estaria il·legalitzat. Però a vegades, la gent interpreta que ser realista ho confonen amb la paraula racista".

En la seva opinió, "no estem en contra de la immigració. En cap dels nostres programes hi surt. El que diem és que volem un millor control de la immigració. En aquest país no hi cap tothom. Immigració sí, la que ens faci falta. Si necessitem 150.000 immigrants , benvinguts sigui. Però a partir d'aquí no en volem cap més. Però, a més, el país no està preparat per rebre la immigració que rebem".

També assegura que "el que em preocupa és la immigració musulmana. L'islam és un perill per Catalunya, per Espanya, per Europa i pel món" perquè "l'islam no ve aquí a adaptar-se. Ve aquí a conquerir. Es vol apoderar d'Europa i d'Occident. Jo crec que això és un perill. Això que de fora vingueren i de casa et tragueren, això nosaltres no ho consentirem".

Josep Anglada manifesta d'altra banda, respecte a les consultes sobiranistes, que "jo com a català m'estimo molt Catalunya, sóc molt català però no sóc independentista, jo com que sé que estic dintre de Espanya si me'n vaig un dia a Madrid considera que continuo estant a la meva nació que és Espanya. Res a veure amb la gent que ve de Ghana".

Josep Anglada, el líder de PXC
Publicitat
Publicitat

120 Comentaris

Publicitat
#120 Tio Canya, Girona, 09/12/2009 - 00:16

A e-noticies. Si dir el que un pensa ès ser ULTRA, jo sòc ultrissim. Sou e-noticies una calamitat. i ademés feu censura depenent de quin anacleto ( Es al Santuari) ès de guardia. Sou una calamitat pública.

#119 Font Paulus, katalonien, 06/12/2009 - 22:40

El gran patriota Sr. Anglada sera conseller d'immigració al nou govern catala post-tripartit, paraula de Font Paulus, juntament amb en Mas i Carretero. Visca la religió cristiana, el catalanisme i la tradició, visca Mas, Durant, Carretero i Anglada.

#118 Ramonj, Barcelona, 06/12/2009 - 22:06

No coincideixo amb les tesis d'aquest senyor, però me'n alegro que l'entrevisteu. La pluralitat informativa és fonamental en una societat democràtica. Tots han de poder expresar-se.

#117 Genis, Vic, 06/12/2009 - 21:19

Doncs jo el trobo molt raonable. El votaré.

#116 LLuis r.r.v., BARNA, 06/12/2009 - 00:10

Els de E-noticies sempre que parleu de Anglada dieu L´Ultra. Per aquesta recla de tres també podeu dir: el comunista Saura, el socialista Montilla, el republicá Carod etc. etc.