Publicitat
Política · 16 d'Agost de 2018. 19:10h.

Trias acusa Colau de trencar la convivència

"L'Ajuntament està com absent"

Trias acusa Colau de trencar la convivència

Xavier Trias parla amb un veí

El president del Grup Municipal Demòcrata a Barcelona, Xavier Trias, ha lamentat el "desordre" que ha viscut la ciutat de Barcelona durant aquest estiu. Trias considera que "hem tingut un estiu de desordre, la convivència es trenca i ens trobem en episodis continuats difícils per la ciutat; l'Ajuntament està com absent" ha assegurat durant una passejada per les festes del barri de Gràcia.

Xavier Trias ha criticat que "l'alcaldessa Ada Colau només respón de forma compulsiva, funciona quan hi ha titulars al diari, m'agradaria que s'actués d'una manera diferent, que s'actués dia a dia perquè aquesta ciutat fos d'ordre i convivència" ha demanat el president del grup municipal.

La candidata del PDeCAT a l'alcaldia de Barcelona, Neus Munté, respecte a l'aparició d'altres noms de possibles candidats a alcaldables, ha manifestat que "treballem per una candidatura el màxim transversal, unitària i potent, per barrar el pas a aquelles candidatures populistes, amb un projecte que defugi d'aquesta mala gestió" i ha afirmat que "hem sento recolzada pel meu partit, tant en l'àmbit nacional com municipal".

"Benvinguts tots els debats, les propostes i les persones que vulguin sumar, per fer un canvi que necessita la mostra ciutat" ha apuntat Munté.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Capit@n España, The broquil is over, 16/08/2018 - 22:50

Trias y Colau han convertido a Jordi Hereu en un santo....

#4.1 CMR, Tabarnia, 18/08/2018 - 11:31

Santo y gran estadista el Hereu, sí señor xD

#3 James, BCN, 16/08/2018 - 20:16

De todos los residentes en Barcelona, el que menos puede criticar a Colau por ausente es el papiroflex del Trias, el alcalde que no hizo ABSOLUTAMENTE NADA.

Trias, veste'n a jugar amb els teus paperots i calla, au.

#3.1 opinador, Barcelona, 17/08/2018 - 19:45

uy, no, te equivocas, Trias SÍ HIZO ALGO: "perdonar" 600 millone de la deuda que la Generalitat tiene con Barcelona para poder desviarlos a sus feudos

https://www.elconfidencial.c om/espana/cataluna/2014-09-22/ mas-desvia-mas-de-600-millones -de-deuda-de-la-generalitat-al -ayuntamiento-de-barcelona_206 806/