Publicitat
Política · 28 de Maig de 2014. 12:08h.

Trias acusa David Fernàndez d'"incitar a la violència"

El líder de la CUP adverteix que "l'Ajuntament ha encès un misto i no sap si es cremarà els dits o part de la cara"

L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, en declaracions a El món a RAC1, ha acusat el líder de la CUP, David Fernàndez, d'incitar a la violència, després que aquest hagi dit, en declaracions a la mateixa emissora, que "en la meva humil opinió, l'Ajuntament de Barcelona ha encès un misto i no sap si es cremarà els dits o part de la casa".

"El que ha dit David Fernàndez és molt greu. No es poden fer incitacions a la violència”, ha lamentat l'alcalde, a més de considerar que "tots els conflictes es poden solucionar. Però hi ha qui no vol gestionar-los perquè ja li val el conflicte”. "Demano al senyor Fernàndez Díaz que ens ajudi perquè la violència no es propagui”, ha afegit. “El trencament de l’acord no l’hem fet nosaltres, l’ha fet la gent de Can Vies”, ha sentenciat.

Per la seva banda, David Fernàndez, ha advertit també que "estem en una espiral de conflicte". "Era absolutament innecessari, inútil i incomprensible desallotjar Can Vies", ha lamentat, a més de considerar que "avui, molt tristament, estem en una fase de conflicte. Can Vies avui és una ferida oberta".

David Fernández, en una imatge d'arxiu
Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#14 ramon, barcelona-c, 28/05/2014 - 23:24

Aquestes formacions on el dret a l'opinió no es personal si no que baixa desde el cel, fan un mal increible al Procés .Si el ciutadà una mica pensant arriba ala conclusió de que aquest pais pot esdevenir ingovernable deixarà de donar suport al Procés.......................... i si no al tiempo .

#13 DaniD, Barcelona no té un alcalde digne, 28/05/2014 - 19:54

Quan els David Fernandez i 'abertzales' de la CUP feien pressió violenta contra C's i altres (recupereu notícies que expliquen com van haver de suspendre actes i conferències) i ja no diguem les agressions a les seus... Trias estava content? Per què callava?
És un cínic de cap a peus, no el suporto.

#12 Pep, BCN, 28/05/2014 - 19:04

Sr. Trias: la sentència del cas Millet també crearà alarma social i incentivarà a la violència.per part de tot un poble molt cremat ja amb aquests rotllos. Com a la Setmana Tràgica, recorda?

#12.1 Maria, Barcelona, 28/05/2014 - 20:54

El cas Millet, és de vergonya, un any...
De qui s'en riuen?

#11 Kropotkin, Vic, 28/05/2014 - 17:56

Trias no es el mas adecuado para oponerse al derecho a decidir de los de la CUP... Jua, jua, jua,...

#10 Guerra Civil, Itaca Vice, 28/05/2014 - 17:09

En el bando Indepe.CAT ha estallado la Guerra Civil. Los aliados del "Dret a decidir" se lían a mamporrazos y cócteles molotov. La Policía (CiU) contra los okupas (CUP y ERC) batallan por las calles de Barcelona a golpes de porras, escudos, emboscadas y contenedores,maquinaria y mobiliario ardiendo

#10.1 sergi, Barcelona, 28/05/2014 - 19:55

Pero qué dices anormal!
De verdad, el que crea los "conflictos" sois vosotros con todas las tonterías que soltáis sin tener ni idea.

#10.2 GUIM, Barcelona CATALUNYA, 29/05/2014 - 13:37

¿Cómo sigue el cuento, #10?

¿Viene el lobo legionario y se los come a todos? ¿Aparecen los tres cerditos del pp i ciu para reconstruir una Can Vies de paja especulando con ello? Estoy intrigado!