Publicitat
Política · 10 de Juliol de 2008. 10:46h.

Trias afirma que "el pinyol s'ha diluït"

"El que hem fet és sumar: és una Convergència de tots"

Trias afirma que "el pinyol s'ha diluït"

Xavier Trias

El membre de l'executiva de CDC i president de CiU a Barcelona ha manifestat en una entrevista a RAC1 que "jo crec que el pinyol s'ha diluït, hi ha més gent intervenint. El que hem fet és sumar: hi ha gent amb tendència liberal, n'hi ha amb tendències socialdemòcrates... és una Convergència de tots"

D'altra banda, Trias creu que "és un escàndol" el cas de l'agressió al cap de la Guàrdia Urbana, i s'ha preguntat "què feia el cap de la Guàrdia Urbana al mig dels aldarulls. Per què ho amaguen, per què no ho han aclarit?". Va trucar dissabte a Assumpta Escarp i "em diu que sí, que sembla que ha rebut una bala de goma, que era allà... [...] Se'ns diu que han estat uns aldarulls sense importància i ens han costat molts diners. [...] S'hauria d'obrir una investigació."

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Manel, BARCELONA, 10/07/2008 - 11:39

Si no es sap qué feia el Cap de la Guardia Urbana alla`, hi ha quelcom que fa pudor. De totes maneres no m'extranya res en aquest cos. Algú ha vist algún Guardia Urbá ajudant? Només s'els veu amagats esperant que algu faci una infracció per multar-lo.