Publicitat
Política · 18 de Febrer de 2011. 12:20h.

Trias augura que Hereu guanyarà Tura

Recorda que le enquestes diuen que en aquest cas CiU ho tindria millor per obtenir l'alcaldia

Trias augura que Hereu guanyarà Tura

Trias i Hereu, en una imatge d'arxiu

El candidat a l'alcaldia de Barcelona per CiU, Xavier Trias, en declaracions a Catalunya Ràdio, ha augurat que Jordi Hereu guanyarà a Montserrat Tura a les eleccions primàries del PSC que tenen lloc aquest dissabte a Barcelona.

En aquest sentit ha reconegut que aquest resultat ja li estaria bé, atès que les enquestes indiquen que si guanya Hereu, Trias ho tindrà millor per guanyar les eleccions. tot i això, considera que els resultats de les primàries seran un fracàs perquè demostren la "crisi grossa' del PSC.

"Abans ho feien canviant l'alcalde, que era més elegant, i ara ho fan amb un sistema d'autodestrucció", ha dit Trias

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 jajajajajaa, barcelona, 18/02/2011 - 13:28

NI puta idea oi ? vosaltres aneu posant Bozales , Ortegas i Prats, i ja veuras las municipals

#2 txaviees, Barcelona, 18/02/2011 - 13:20

Sobretot, quan la Tura diu que el sou normal d'un ciutadà és de 2mil ó 2.500 €. Clar, és que per tu Tura lo normal es ascendir als seus comandaments quan fan desviacions de poder,reconegudes pels tribunals, envers els tècnics de riscos del Dpt.Justícia

#1 Ramon, Barcelona, 18/02/2011 - 13:02

La sucursal del PSOE no pot canviar de sofà: no hi ha alternativa dins el consistori. Hereu és una calamitat. I Tura un impossible: ni pot desmarcar-se del 62 a 28, ni podrà captar el vot d'inèrcia a l'alcalde, ni és de la ciutat ni se li'n sap cap interès. Les primàries són un regal a CiU.