Publicitat
Política · 13 de Maig de 2015. 14:39h.

Trias: "Avui no toca"

L'alcaldable de CiU evita contestar si està disposat a canviar el nom de la plaça Joan Carles I pel de la República Catalana

Trias: "Avui no toca"

Xavier Trias

El candidat de CiU i actual alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha fet servir l’expressió "ara no toca" que va popularitzar l'expresident Jordi Pujol per evitar contestar a dues preguntes durant un acte de campanya.

Preguntat sobre si està disposat a canviar el nom de la plaça Joan Carles I per la de la República Catalana i sobre si retirarà la medalla de Barcelona a la Infanta Cristina, Trias ha manifestat que “no toca. No contestaré aquesta pregunta”.

L’alcaldable de CiU, d’altra banda, ha presentat la proposta de nou corredor de transport públic per la Diagonal i ha explicat que vol instal·lar el bus elèctric de 18 metres en una nova línia a la Diagonal, des de Glòries fins a la Zona Universitària.

Xavier Trias ha dit que “la diferència de cost entre la nova línia d’autobús i el cost de la unió dels tramvies és d'1 a 7”. Finalment, ha indicat que”unir els dos tramvies per la Diagonal significaria partir la ciutat amb més d’una vintena de passos al mateix nivell”.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Josep-Maria, Barcelona, 14/05/2015 - 11:42

¿És possible que cregui que A ELL TAMBÉ se li permetrà "contestar" així?¿Com és possible que els periodistes ho tornin a admetre? ¿No tenen dignitat? ¿No han après res de Pujol? ¿Els han sanat? Haurien de marxar tots, com un home sol. O bé dir-li que no faci el pinxo i reconegui que del tema...

#2 Carlos Gomez, Bcn, 13/05/2015 - 16:12

Ole tus guevos Chavi.
Molt ben fet.mai s´han de trepitjar ous quan son els propis.
Aixo es un alcalde de debo, mes que un lacalde sembla una reina madre.

#1 Neferu, barcelona, 13/05/2015 - 14:55

Buen alumno de su maestro. El "Ahora no toca" es una muy buena clave para escurrir el bulto cuando las uvas no están maduras.